Νέο voucher για φθινοπωρινές διακοπές – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι αιτήσεις για το νέο και τελευταίο voucher έως 300 ευρώ με το North Evia Pass.

Ολοκληρώνεται και ο τελευταίος κύκλος για το North Evia Pass που θα ανοίξει για τελευταία φορά προκειμένου να δεχτεί αιτήσεις για διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια.

Η 4η Φάση υποβολών για τη δράση North Evia-Samos Pass θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 μ.μ. έως και τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Η ως άνω ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ισχύει εφόσον δεν έχει εξαντληθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός της 4ης Φάσης (Οκτωβρίου) (Βόρεια Εύβοια 2.679 κάρτες των 150€ / Σάμος 1.169 κάρτες των 300€).

Προσοχή: Η άυλη ψηφιακή κάρτα της 4ης Φάσης (Οκτωβρίου) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 31/10/2022.

Οι δικαιούχοι

To freedom pass μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι πολίτες ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, ωστόσο υπάρχει «κόφτης»:

Πρέπει να είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση του φορολογικού έτους 2020 και να μην είναι δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο:

-του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022,
-του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της Δ.Υ.Π.Α. 2022 και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού ή
-συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Προσοχή όσοι έκαναν αίτηση στην πρώτη και δεύτερη φάση δεν μπορούν να ξανακάνουν στις επόμενες ενώ, οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να κάνουν αίτηση με το που ανοίξει η σχετικά πλατφόρμα καθώς όπως επισημαίνεται το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα κλείσει νωρίτερα εφόσον εξαντληθεί ο προϋπολογισμός της Εκάστοτε Φάσης.