Καστοριά – Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι λίγο έξω από το χωριό Μανιάκοι Καστοριάς κοντά σε κατοικημένη περιοχή,

Όταν έφτασε στο σημείο, ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων, Νίκος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, το ζώο είχε ξεψυχήσει και μάλιστα με απίστευτη βαναυσότητα

Το ζώο βρέθηκε με ακρωτηριασμένα τα τέσσερα άκρα του και το πιθανότερο να ήταν σε ημιθανή κατάσταση όταν συνέβη αυτό. Τραύματα από πυροβολισμό δεν υπήρχαν πάρα μόνο ένα επιπόλαιο χτύπημα στο κεφάλι του πού το πιθανότερο να μην πέθανε από αυτό, αλλά από ακατάσχετη αιμορραγία

Η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο facebook:

“ΑΚΑΡΔΕ άνθρωπε!!
Άνθρωπε, εσύ που θες δηλαδή να λέγεσαι άνθρωπος, οικογενειάρχης, καλός Χριστιανός επρπράξες μια φορά ακόμα στη ζωή σου το σωστό, το πρέπον και αγάπας πάνω απ’ όλα περισσότερο τον εαυτό σου.
Φέρσου ρε ανόητε για μια φορά με συνείδηση, καλοσύνη και ενσυναίσθηση !!!
Το αδιέξοδο της λογικής σου σέ οδηγεί σε πράξεις που προσβάλει το είδος σου . Κατάφερες να πετύχεις το στόχο σου και τον πολιτισμό σου σέ ένα πλάσμα που καθημερινά αγωνίζεται να ζήσει.
Έβγαλες όλα τα ψυχικά σου κατάλοιπα ….
ΕΊΣΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ !!!
Για την ιστορία το ζώο βρέθηκε με ακρωτηριασμένα τα τέσσερα άκρα του και το πιθανότερο να ήταν σε ημιθανή κατάσταση όταν συνέβη αυτό. Τραύματα από πυροβολισμό δεν υπήρχαν πάρα μόνο ένα επιπόλαιο χτύπημα στο κεφάλι του πού το πιθανότερο να μην πέθανε από αυτό…”

Δείτε το video:

May be an image of animal and outdoors