Καστοριά – Καταγγελία για παρενόχληση ανηλίκου

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Καστοριάς, κοντά στο σιντριβάνι του πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας

12χρονη σε κατάσταση ΣΟΚ κατήγγειλε πως παρενοχλήθηκε από ενήλικα στο κέντρο της Καστοριάς λίγο μετά 21.40 το βράδυ του Σαββάτου και ύστερα από ερεύνα η αστυνομία προσήγαγε γύρω στις 23.00 τον ενήλικα άνδρα.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή όπου ο ίδιος απευθύνθηκε στην 12χρονη.

Ανέφερε πως την στιγμή που κατευθύνονταν σε κάποιο φαρμακείο της περιοχής σιγοψιθύρισε μόνος του πως ξέχασε το κινητό του και έκανε στροφή για να πάει να πάρει, την ώρα εκείνη είδα και το κοριτσάκι να τρέχει το οποίο μάλλον θεώρησε, όπως είπε, πως απευθύνθηκα σε αυτό. «Ουδέποτε έκανα κάποια κίνηση και σε καμία στιγμή δεν ζήτησα κάτι από το παιδί », κατέληξε στα όσα είπε στην ασφάλεια αλλά και στον alphafm.

Η αστυνομία  παρέλαβε και οπτικό υλικό από κάμερες τις περιοχής όπου φαίνονται, όπως αναφέρει ο alphafm και τα δυο πρόσωπα την επίμαχη στιγμή. Ο ενήλικας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την στιγμή που φαίνεται στο βίντεο να λέει κάτι και να κάνει κάποιες κινήσεις μόνος του, ενώ στο βίντεο φαίνεται και η στιγμή που η 12χρονη αρχίζει και τρέχει.

Από το υλικό και από την χθεσινή ανάκριση, και αφού δόθηκαν οι εξηγήσεις μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους στο αυτοκίνητο και το κινητό τηλέφωνο του ενήλικα, η αστυνομία αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο διότι δεν προέκυψαν συγκεκριμένα στοιχεία.