Πρέπει να χορέψουμε! Ένα όμορφο Video γυρισμένο στην Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 20 Μαΐου, οι K’s Blink πραγματοποίησαν το πρώτο τους βίντεοκλιπ στο Μέγαρο Μουσικής, για το πρώτο τους τραγούδι “I Got to Dance”.

Οι K’s Blink είναι η πρώτη ομάδα μιούζικαλ της χώρας. Δημιουργήθηκε το 2015 από τη Δήμητρα Καστέλλου. Πρόκεται για μια σύνθεση ατόμων, που αποτελείται από 75 μέλη, ίσα κατανεμημένα από τους χώρους της μουσικής, του χορού και του θεάτρου. Πρώτη τους συμμετοχή ήταν στο 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ, τον Απρίλη του 2015, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Στα τρία χρόνια πορείας της, έχει ήδη συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας. Η δράση όλων των μελών της ομάδας είναι εθελοντική, με μόναδική κινητήρια δύναμη την αγάπη τους για τις τέχνες.

Η ομάδα K’s Blink από το Δεκέμβριο του 2015 έχει ξεκινήσει μια σειρά παραστάσεων ενός μουσικοχορευτικού υπερθεάματος με τίτλο “Broadway Nights” στο Μέγαρο Μουσικής, σημειώνοντας 8 sold-out σε διάστημα 3 χρόνων. Σημαντική, βέβαια, είναι και η συμμετοχή του συγκροτήματος The Gang στο θέαμα, όπως και η Δήμητρα Αντωνακούδη (τραγουδίστρια-ηθοποιός) και η Κωνσταντίνα Καστέλλου ( ηθοποιός- χορογράφος). Στην πρεμιέρα της φετινής παράστασης, τον περασμένο Γενάρη, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το πρώτο κομμάτι της ομάδας, με τίτλο “I Got to Dance”, σε σύνθεση Στάμου Σένση και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Επιπλέον, στη φετινή πρεμιέρα, συμμετείχαν συνολικά 167 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Πέννυ Μπαλτατχή, ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης «Μαίρη Κωνσταντινίδου».

Την περασμένη Κυριακή 20 Μαΐου, έλαβαν χώρα τα γυρίσματα του πρώτου βιντεοκλίπ της ομάδας με το τραγούδι “I Got to Dance”, σε σκηνοθεσία Χρήστου Νικολέρη. Το concept του βίντεο σχετίζεται με τους στίχους και προβάλλει τη διαδικασία που ακολουθούν οι καλλιτέχνες από τη στιγμή που χτυπάει το τρίτο κουδούνι και μέχρι να φτάσουν στην κουίντα. Στο κλιπ συμμετέχουν όλα τα τα μέλη της ομάδας και αναμένεται η κυκλοφορία του σύντομα …

K’s Blink