Ανοιχτά καταστήματα σήμερα – Το ωράριο λειτουργίας – Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, όπως έχει ανακοινώσει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος. Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ.

Tα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00, όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης, είχε δηλώσει ότι η λειτουργία συγκεκριμένα αυτής της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, έχει ιδιαίτερη σημασία για το εμπόριο καθώς βρίσκεται μεταξύ Black Friday και Cyber Monday και οι καταναλωτές θα μπορέσουν να κάνουν την έρευνά τους προκειμένου να προχωρήσουν σε αγορές.

Οι επόμενες Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ το 2022 είναι η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 (η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα) και η Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 (η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα).

Πώς θα δουλέψουν τα σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να παραμείνουν κλειστά με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης θα παραμείνουν κλειστά

Ο Μασούτης θα ανοίξει δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Το Lidl αναφέρει πως τα ωράρια των καταστημάτων του «ενδέχεται να αλλάξουν βάσει κυβερνητικών αποφάσεων» και πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του συστήνει να απευθυνθούν στο κατάστημα της περιοχής τους.

Το σούπερ μάρκετ «Κρητικός» στην ιστοσελίδα του δεν έχει κάποια ενημέρωση για την Κυριακή 27/11, επομένως το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει επίσης κλειστός.