9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο, ιδανική βραδιά για να απολαύσεις σινεμά από τον καναπέ σου, μετά από μία κουραστική εβδομάδα

«G.I. Joe: Αντίποινα» (2013) σκηνοθεσία Τζον Μ. Τσου

Δράσης Περιπέτεια – Η ομάδα G.I. Joe κατηγορείται άδικα από τον πολέμαρχο Ζάρταν για εγκλήματα κατά του κράτους. Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της ομάδας Κόμπρα έχει συγκεντρώσει γύρω του παγκόσμιους ηγέτες και απειλεί να στρέψει τα υπερσύγχρονα της ομάδας εναντίον άμαχων πληθυσμών.

Ο Στρατηγός Τζόζεφ Κόλτον είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή τη διπλή απειλή.

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπρους Γουίλις, Ντουέιν Τζόνσον, Ρέι Παρκ, Τζόναθαν Πράις.

*Skai, Σάββατο 03/12, στις 21:00

«S.C.O.O.B!» (2020) σκηνοθεσία Τόνι Τσερβόνε

Κινούμενα σχέδια – Στη μεγαλύτερη περιπέτεια του Scooby-Doo μέχρι σήμερα, απολαύστε την ιστορία, που δεν είχε ξαναειπωθεί, για το πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι φίλοι Scooby και Shaggy και πώς ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους νεαρούς ντετέκτιβ Fred, Velma και Daphne για να δημιουργήσουν τη διάσημη Mystery Inc.!

Τώρα, με εκατοντάδες υποθέσεις να έχουν λυθεί, ο Scooby και η συμμορία αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο μυστήριο όλων των εποχών: ένα τρομερό σχέδιο για να απελευθερώσουν τον σκύλο-φάντασμα Κέρβερο στον κόσμο!

Καθώς αγωνίζονται να σταματήσουν την υλοποίηση του σχεδίου, η παρέα ανακαλύπτει ότι ο Scooby έχει ένα επικό πεπρωμένο, μεγαλύτερο από ό,τι φανταζόταν κανείς!

*Star, Σάββατο 03/12, στις 21:00

«Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» (1992) σκηνοθεσία  Κρις Κολόμπους 

Κωμωδία Περιπέτεια – Η οικογένεια ΜακΚάλιστερ θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στο Μαϊάμι και όλοι οι συγγενείς μαζεύονται στο δικό τους σπίτι γαι να ξεκινήσουν από εκεί.
Ο μικρός Κέβιν δεν είναι ενθουσιασμένος για το ταξίδι αφού η ζέστη της Φλόριντα δεν είναι ότι καλύτερο για Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Κατά τη διάρκεια της αναχώρησής τους από το αεροδρόμιο ο Κέβιν βρίσκεται σε λάθος διάδρομο και με το πορτοφόλι του πατέρα του στα χέρια του επιβιβάζεται σε πτήση για Νέα Υόρκη.

Ατρόμητος αφού το έχει ξαναπεράσει τριγυρνά στην στολισμένη Νέα Υόρκη, γνωρίζει ένα φιλάνθρωπο με κατάστημα παιχνιδιών, μένει στο ξενοδοχείο Plaza και πληρώνει με την πιστωτική του πατέρα του.

Για κακή του τύχη όμως πέφτει πάνω στους διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει πέρυσι στο σπίτι του και τώρα το έχουν σκάσει από τη φυλακή.
Εκείνοι έχουν βάλει στόχαστρο το παιχνιδάδικο του φίλου του, ο Κέβιν όμως είναι αποφασισμένος να τους ανατρέψει τα σχέδια….

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ, Τιμ Κάρι, Μπρέντα Φρίκερ, Κάθριν Ο’Χάρα.

*Star, Σάββατο 03/12, στις 23:00

«Apocalypto» (2006) σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον

Δράσης – Μια φυλή των Μάγια ζει αρμονικά στα βάθη της ζούγκλας και ασχολείται με το κυνήγι, έως ότου μια ισχυρή φυλή πολεμιστών εισβάλλει στο χωριό, σκοτώνει τα γυναικόπαιδα και αιχμαλωτίζει πολλούς από τους άντρες. Ανάμεσα στους αιχμαλώτους βρίσκεται ο Τζάγκουαρ Πόου, ο οποίος είχε προλάβει να κρύψει τη γυναίκα και το παιδί του σε μια υπόγεια κρύπτη. Δεμένος μαζί με τους υπόλοιπους σκλάβους ξεκινάει ένα επίπονο ταξίδι με προορισμό την πρωτεύουσα. Εκεί σκοπεύουν να τους θυσιάσουν στους θεούς και να αποτρέψουν την ξηρασία. Όλες οι προσπάθειες του Τζάγκουαρ Πόου είναι να δραπετεύσει να επιστρέψει να δει τι έγινε η οικογένεια του.

Παίζουν: Χεράρδο Ταρασένα, Ρούντι Γιάνγκμπλαντ, Ραούλ Τρουχίγιο, Μάιρα Σαρμπούλο, Ντάλια Ερνάντες.

*Skai, Σάββατο 03/12, στις 23:15

«Καρδιές στην Ατλαντίδα» (2001) σκηνοθεσία Σκοτ Χικς

Δραματική Μυστηρίου – Με αφορμή του θανάτου ενός φίλου από τα παιδικά του χρόνια, ο μεσήλικας πλέον, Μπόμπι Γκάρφιλντ αναγκάζεται να επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε. Η επιστροφή του θα ξυπνήσει τις αναμνήσεις από το καλοκαίρι του 1960, ένα καλοκαίρι που άλλαξε τη ζωή του.

Μέσα από τις μνήμες του, μεταφερόμαστε στο 1960, τότε που ο, εντεκάχρονος Μπόμπι, θα ζήσει το τελευταίο καλοκαίρι της αθωότητάς του.

Η άφιξη ενός παράξενου ανθρώπου με υπερφυσικά χαρίσματα, του Τεντ Μπρότιγκαν, νοικάρη του πρώτου ορόφου του σπιτιού που ο Μπόμπι ζει με την αυτάρεσκη μητέρα του, θα του σημαδέψει τη ζωή ανεξίτηλα. Μέσα από τη γνωριμία του με τον Τεντ, ο μικρός Μπόμπι θα βρει τη δύναμη να οραματιστεί, για πρώτη φορά τη δυνατότητα της αγάπης και της φιλίας και θα βυθιστεί σε ένα μαγικό κόσμο, όπου θα ακούσει να αναδύεται μια γλυκιά μουσική, αυτή της περιπέτειας της ανθρώπινης ύπαρξης.

Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Ντέιβιντ Μορς, Άντον Γιέλτσιν, Χόουπ Ντέιβις, Μίκα Μπούρεμ

*Open, Σάββατο 03/12, στις 23:30

«Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος» (2013) σκηνοθεσία Βασίλης Κεχαγιάς

Ελληνική Ταινία Κομεντί Ρομαντική – Έξι νέοι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για τον έρωτα, τέσσερις πόλεις, τρεις ιστορίες αγάπης. Τρεις αληθινές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, αποκτούν το happy-end, που ποτέ δεν είχαν.

Τρεις ιστορίες, που μας μιλούν για τα εμπόδια στον έρωτα, αλλά και την ορμή, την ομορφιά και την δύναμη του, που όλα τα νικά…στο τέλος!

Κατερίνα και Παύλος

Η Κατερίνα μόλις τελείωσε το σχολείο. Αλλά διστάζει να πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της. Επιλέγει να πάει με τους γονείς και το μικρό αδελφό της μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Προτιμάει να μένει μόνη. Μέχρι που γνωρίζει τον Παύλο, έναν νεαρό ανθυποπλοίαρχο. Και αυτό που η Κατερίνα υπολόγιζε να είναι μια απλή επταήμερη εκδρομή, γίνεται η αρχή της πιο μεγάλης περιπέτειας, που έχει ζήσει στη ζωή της…

Γιώργος και Αλίκη

Ο Γιώργος είναι φίλος με την Αλίκη από το νηπιαγωγείο. Εδώ και δεκαοχτώ χρόνια, μαζί. Φίλοι. Μόνο που ο Γιώργος, εδώ κι ένα χρόνο, δεν αισθάνεται πια φίλος της. Δεν του φτάνει να είναι φίλοι. Αλλά δεν ξέρει πώς να της πει ό,τι αισθάνεται. Φοβάται πως η Αλίκη θα τρομάξει, όπως τρόμαξε κι εκείνος όταν κατάλαβε ότι την ερωτεύτηκε. Γι’ αυτό αποφασίζει να της πει ένα ψέμα. Ένα ψέμα που ενώ περιμένει να τον οδηγήσει κοντά, θα τον φέρει ακόμα πιο μακριά της…

Στέλλα και Νίκος

Ο Νίκος και η Στέλλα είναι μεταξύ τους άγνωστοι. Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας και εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος, γνωρίζονται. Όπως, όμως, οι περισσότεροι που συναντιούνται στα ταξίδια, ούτε ο Νίκος, ούτε η Στέλλα πιστεύουν ότι αυτό το βράδυ θα έχει συνέχεια. Καθώς, επίσης, κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στις μαγικές στιγμές ή στο ξαφνικό, μεγάλο έρωτα, είναι μάλλον περίεργο που αποφασίζουν να ξανασυναντηθούν. Η μοίρα, όμως, έχει άλλα σχέδια…

Παίζουν: Τζωρτζίνα Λιόση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Νικόλας Αγγελής, Μυριέλλα Κουρεντή, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ηλίας Ζερβός, Νίκος Γαλανός.

*Alpha, Σάββατο 03/12, στις 01:30

«Τανγκό για Τρεις» (1999) σκηνοθεσία Ντέιμον Σαντοστεφάνο

Κωμωδία Ρομαντική – Ο ανερχόμενος αρχιτέκτονας Όσκαρ Νόβακ καταφέρνει μαζί με τον συνεργάτη του να κλείσει τη δουλειά των ονείρων τους για τον εκατομμυριούχο Τσαρλς Νιούμαν, ο οποίος θέλει να χτίσει ένα τεράστιο κέντρο πολιτισμού. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ο Νιούμαν, που θεωρεί κατά λάθος ότι ο Όσκαρ είναι γκέι, του ζητάει να προσέχει την ερωμένη του, την οποία ο Όσκαρ ερωτεύεται.

Παίζουν: Μάθιου Πέρι, Νεβ Κάμπελ, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Όλιβερ Πλατ, Μπομπ Μπάλαμπαν.

*Open, Σάββατο 03/12, στις 01:30

«Bangkok: Επικίνδυνη Αποστολή» (2008) σκηνοθεσία Οξάιντ και Ντάνι Πανγκ

Δράσης Μυστηρίου – H ζωή ενός επαγγελματία δολοφόνου παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, όταν βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει κάποια συμβόλαια θανάτου. Ο Τζο (Νίκολας Κέιτζ), ένας εκτελεστής δίχως οίκτο, ταξιδεύει στη Μπανγκόκ για να σκοτώσει τέσσερις εχθρούς του Σουράτ, ενός αδίστακτου βασιλιά του υποκόσμου.

Εκεί συναντά τον Κονγκ (Σακρίτ Γιαμνάρμ), έναν μικροαπατεώνα του δρόμου, τον οποίο προσλαμβάνει για να τον βοηθήσει στην υπόθεση, με απώτερο στόχο να τον σκοτώσει στο τέλος ώστε να καλύψει κάθε ίχνος. Κατά ένα περίεργο τρόπο, ο Τζο, που είναι ο κατεξοχήν μοναχικός και απόμακρος τύπος, συνδέεται σταδιακά με το νεαρό Κονγκ και γίνεται ο μέντοράς του. Παράλληλα, μπλέκει σε μια ρομαντική ιστορία με τη Φον (Τσάρλι Γιανγκ), μια όμορφη Ταϊλανδέζα πωλήτρια.

Καθώς παρασύρεται από τη μεθυστική γοητεία της Μπανγκόκ, ο Τζο αρχίζει να αμφισβητεί τη μοναχική του ύπαρξη και απογοητεύει τον μαθητή του, τη στιγμή που ο Σουράτ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Σαχκρίτ Γιάμναρμ, Τσάρλι Γιανγκ, Πάνγουορντ Χεμάνι.

*Skai, Σάββατο 03/12, στις 02:00

«Ghost Rider» (2007) σκηνοθεσία Μάρκ Τζόνσον

Δράσης Τρόμου Φαντασίας – O μοτοσικλετιστής κασκαντέρ Τζόνι Μπλέιζ αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του σε μία σατανική δύναμη, για να σώσει τη ζωή του πατέρα του.

Το τίμημα που πληρώνει όμως είναι παραπάνω από βαρύ: κάθε νύχτα μεταμορφώνεται στον Ghost Rider, κυνηγό κεφαλών του Διαβόλου, που συλλαμβάνει διαβολικές ψυχές και τις οδηγεί στην κόλαση. Όταν εμφανίζεται στη ζωή του η παλιά του αγάπη, ο Τζόνι έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Εύα Μέντες, Γουές Μπέντλεϊ, Σαμ Έλιοτ, Ματ Λονγκ.

*Mega, Σάββατο 03/12, στις 02:10