Καστοριά – Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε παρκαρισμένα Ι.Χ. και εξαφανίστηκε

Οδηγός χτύπησε αυτοκίνητα έξω από τα Δικαστήρια Καστοριάς και εξαφανίστηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Δαβάκη, όταν ο μεθυσμένος -πιθανόν- οδηγός ασημί ΙΧ, χτύπησε από πίσω ένα κόκκινο παρκαρισμένο αυτοκίνητο το οποίο με τη σειρά του χτύπησε ένα μπλε. Ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε να κινείται στην οδό Μητροπόλεως. Αφού πέρασε και την πλατεία Ομονοίας έστριψε αριστερά για να ανέβει στο πάρκινγκ της Κουμπελίδικης. Καθώς ανέβαινε την ανηφόρα οι ρόδες έγδαραν το οδόστρωμα από το δεξί μπροστινό λάστιχο που ήταν σκασμένο.  Ο νεαρός οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, ο οδηγός ήταν νεαρής ηλικίας και βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, πιθανόν από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Όπως επίσης μας ανέφεραν, ο οδηγός λίγο πριν εγκαταλείψει το όχημα του, διαπληκτίστηκε με συγγενή του, που βγήκε να τον βοηθήσει όταν άκουσε τον θόρυβο που έκανε το αυτοκίνητο.

Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε άμεσα η τροχαία Καστοριάς, άνδρες της οποίας δεν άργησαν να βρουν  το ασημί αυτοκίνητο και να ξεκινήσουμε έρευνα για τον εντοπισμό του νεαρού οδηγού.

φωτογραφίες: