Συνελήφθη στην Καστοριά 25χρονος για διακίνηση κάνναβης βάρους 26 κιλών

Συνελήφθη χθες (30-11-2018) το απόγευμα σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 25χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το απόγευμα σε δασική περιοχή της Καστοριάς, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε να κατέχει τέσσερις (4) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους είκοσι έξι (26) κιλών και διακοσίων εβδομήντα (270) γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος αλλοδαπός είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.