Ευχαριστήριο του Μουσικού Σχολείου προς την Μητρόπολη Καστοριάς

Το Σχολείο μας πρόκειται να συμμετάσχει στο 7ο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο στη Βερόνα, Ιταλία με θέμα: «Κοινές Ευρωπαϊκές Αρχές και Αξίες και η Συνεισφορά της Ελλάδας και του Πολιτισμού της στη Διαμόρφωσή τους» που συνδιοργανώνεται από το Ε.Ι.Π., την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Εστία Ιταλίας και την AEDE.

Επειδή όμως οι οικονομικές συγκυρίες με τις οποίες οι οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες σήμερα είναι εξαιρετικά δυσμενείς, δεχτήκαμε με μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση τη συνδρομή της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς (Ιερά Μητρόπολη και Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς) για την οικονομική ενίσχυση μαθητών του σχολείου μας ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τους στην εκδρομή.

Δίνεται έτσι η ευκαιρία συμμετοχής και καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλους τους μαθητές της ομάδας που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το σχολείο μας στο συνέδριο.

Ευχαριστούμε θερμά τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και του ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη για συνέχιση του έργου της Φιλανθρωπίας.

Η Διευθύντρια
του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς
Βαρβάρα Μπελερή