7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Σε Επιφυλακή» (2006) σε σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον

Δράσης Μυστηρίου – Ο Μάικλ Ντάγκλας πρωταγωνιστεί με τον Κήφερ Σάδερλαντ, την Εύα Λογκόρια και την Κιμ Μπεισινγκερ στην ταινία “Σε Επιφυλακή”, ένα πολιτικό θρίλερ γεμάτο δράση, ένταση και μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν για κανένα λόγο.

Όταν ένα στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών βρίσκεται δολοφονημένος , τα στοιχεία της δολοφονίας στρέφουν τις υποψίες στον πράκτορα Πιτ Γκάρισον , ο οποίος επί χρόνια έχει αποδείξει την αξία του και βρίσκεται πολύ κοντά στο προεδρικό ζεύγος.

Η προδοσία που εξελίσσεται στις τάξεις των μυστικών υπηρεσιών έχει σαν στόχο τον ίδιο τον πρόεδρο και ο πρώην συνάδελφος και πρώην καλός φίλος του Πιτ, Ντέβιντ Μπρεκινριτζ (Κιφερ Σαδερλαντ) διεξάγει την έρευνα, αποφασισμένος να φτάσει στον ένοχο.

Ο Γκάρισον έχει ένα ατράνταχτο άλλοθι για να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αφού εμπλέκει άμεσα την Πρώτη Κυρία (Κιμ Μπεισινγκερ).

Πρέπει λοιπόν να βρει πρώτος αυτός τον ένοχο πριν οι μυστικές υπηρεσίες τον συλλάβουν για μια δολοφονία και ως ύποπτο προδοσίας.

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Κίφερ Σάδερλαντ, Έβα Λονγκόρια, Κιμ Μπάσιντζερ.

*Open, Τρίτη 31/01 στις 21:00

«Τελευταίο Μάθημα» (2018) σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Μαρνιέ

Μυστηρίου Τρόμου – Πρόσφατα διορισμένος στο φημισμένο κολέγιο του Saint-Joseph, ο Pierre Hoffman διακρίνει μια διάχυτη βία και εχθρικό κλίμα σε μια από τις τάξεις.

Μήπως γιατί ο καθηγητής γαλλικής γλώσσας αυτοκτόνησε εν ώρα μαθήματος; Μήπως γιατί είναι μια πειραματική τάξη χαρισματικών παιδιών;

Μήπως γιατί φαίνονται τρομοκρατημένα από την οικολογική απειλή κι έχουν χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον; H περιέργεια γίνεται εμμονή, με τον Pierre να επιχειρεί να εξιχνιάσει το μυστικό τους…

Παίζουν: Λοράν Λαφίτ, Εμανουέλ Μπερκό.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 31/01 στις 22:00

«Αρμαγεδδών» (1998) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Δράσης Περιπέτεια – Μία ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται, σε ελάχιστο χρόνο, από τη NASA. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη και να τοποθετήσουν σε αυτόν μια πυρηνική βόμβα! Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα.

Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή.

Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Στιβ Μπουσέμι, Όουεν Γουίλσον.

*Alpha, Τρίτη 31/01 στις 22:40

«Café Society» (2016) σκηνοθεσία Γούντι Αλεν

Δραματική Ρομαντική – Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’30. Μην αντέχοντας τους καβγάδες των γονιών του, τον γκάνγστερ αδελφό του και την οικογενειακή επιχείρηση, ο Μπόμπι Ντόρφμαν αποφασίζει να αλλάξει δραστικά τη ζωή του.

Έτσι, αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο Χόλιγουντ όπου ο πανίσχυρος ατζέντης θείος του τον προσλαμβάνει ως παιδί για όλες τις δουλειές.

Ο Μπόμπι γρήγορα ερωτεύεται ένα κορίτσι, το οποίο όμως είναι δεσμευμένο. Ο Μπόμπι συμβιβάζεται με την φιλία της – ώσπου μια μέρα το κορίτσι χτυπά την πόρτα του και του λέει ότι ο φίλος της μόλις την χώρισε. Ξαφνικά, η ζωή του Μπόμπι παίρνει νέα, ιδιαίτερα ρομαντική τροπή!

Παίζουν: Τζέσε Άιζενμπεργκ, Μπλέικ Λάιβλι, Κρίστεν Στιούαρτ, Στιβ Καρέλ, Κέλι Ρόρμπαχ.

*Open, Τρίτη 31/01 στις 23:30

«Αληθινά Ψέματα» (1994) σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον

Δράσης – Ο Χάρι Τάσκερ, ένας φαινομενικά φιλήσυχος πωλητής κομπιούτερ, είναι στην πραγματικότητα μυστικός πράκτορας.

Η σύζυγός του, Χέλεν, δεν υποψιάζεται ότι όταν ο Χάρι λείπει σε διάφορα συνέδρια, διεκπεραιώνει τις πιο επικίνδυνες και δύσκολες αποστολές. Όμως, κάποια στιγμή, τα πράγματα παίρνουν παράξενη τροπή όταν ο Χάρι αρχίζει να υποψιάζεται πως η Χέλεν τον απατά…

Στιλιζαρισμένη δυναμική περιπέτεια, στην παράδοση των φιλμς του Τζέιμς Μποντ, με έντονο το σατιρικό στοιχείο σχετικά με τις απίστευτες περιπέτειες σούπερ πρακτόρων. Μόνο που σ’ αυτή την ταινία, ο ήρωας, ενώ είναι απασχολημένος μ’ ένα ντελίριο εξωφρενικών καταστάσεων, προσπαθεί παράλληλα να διασώσει τον… γάμο του.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τομ Άρνολντ, Μπιλ Πάξτον, Τία Καρέρε, Τσάρλτον Ίστον.

*Star, Τρίτη 31/01 στις 00:00

«Το Τέλος του Κόσμου» (2013) σκηνοθεσία Σεθ Ρογκεν

Κωμωδία – Ο Καναδός κωμικός Τζέι Μπάρουσελ, που σιχαίνεται τον κόσμο της χολιγουντιανής show biz, επισκέπτεται τον συμπατριώτη και φίλο του Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος δείχνει να μην ενοχλείται από την παραμορφωτική λάμψη του Λος Άντζελες. Ο Σεθ παρασύρει, χωρίς τη θέλησή του, τον Τζέι στο πάρτι του συναδέλφου τους Τζέιμς Φράνκο, όπου έχει μαζευτεί η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Μια σειρά από εκρήξεις, δονήσεις και μεταφυσικά φαινόμενα φέρνει έξι κωμικούς οχυρωμένους στη βίλα να προσπαθούν να σωθούν από τις ημέρες της Αποκάλυψης που ζει η Πόλη των Αγγέλων.

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Τζόνα Χιλ, Τζέιμς Φράνκο, Τζέι Μπάρουκελ, Έμα Γουάτσον, Μάικλ Σέρα, Ριάνα, Πολ Ραντ, Κέβιν Χαρτ.

*Mega, Τρίτη 31/01 στις 01:20

«Οι Καταφερτζήδες» (2013) σκηνοθεσία Σον Λέβι

Κωμωδία – Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

Παίζουν: Βινς Βον, Όουεν Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Μαξ Μινγκέλα.

*Open, Τρίτη 31/01 στις 01:30