Η ορειβατική ομάδα Σ.Δ.Ο.Π. Καστοριάς έκοψε βασιλόπιτα – [φωτογραφίες]

Κοπή Πίτας (πιτών..) Ορειβατικής Ομάδας σήμερα!! Να έχουμε υγεία όλοι και να κάνουμε φίλους μας τα βουνά..

Είμασταν οι περισσότεροι εκεί, μας έλειψαν όμως ο Βασίλειος Κωνσταντίνου και η Βιβη Φαρσαλιωτου-Ιατρου, η Ζωίτσα μας αλλά υπάρχουν και υποχρεώσεις..

Τυχεροί ήταν ο Αργυρης Αναστασοπουλος και ο Μανώλης Παπαρίζος, να έχετε υγεία παιδιά

Λίγο μας στράβωσε η μία πίτα μας, αλλά βγαίνει νόημα, ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνος Παρλαπάνης που μας την πρόσφερε !!! Ευχαριστούμε Πόλα Ζία για την άλλη πίτα, ωραιότατη!! Ευδοκία Τζελαλή ωραία τα τρουφάκια που μας έκανες και βέβαια ευχαριστούμε τον φωτογράφο μας Siopis Panagiiotis!!

Να είμαστε καλά και του χρόνου καλύτερα!!!

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Σ.Δ.Ο.Π. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κέικΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος