Η Ευαγγελία Αναστασιάδου του ΝΟΚ στο προπονητικό κοινόβιο στον Σχινιά

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να ενημερώσει πως η πόρτα της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας έχει ανοίξει ξανά για τους αθλητές και τις αθλήτριές του. Χρόνια μετά την τελευταία αθλήτρια που βρέθηκε σε προπονητικό κοινόβιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, η οποία δεν ήταν άλλη από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εμμανουηλίδου Θωμαΐς (Μέϊ), μια ακόμα αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, η Αναστασιάδου Ευαγγελία, κλήθηκε να συμμετάσχει σε προπονητικό κοινόβιο της κατηγορίας Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 2 έως 6 Γενάρη 2019.

Η Ευαγγελία απέδειξε για ακόμα μία φορά πως η προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή, πάντα ανταμείβονται. Χρόνια τώρα η νεάνιδα αθλήτρια του Ομίλου αποτέλεσε υπόδειγμα αθλήτριας, και 2 χρόνια μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων/Κορασίδων, στο διπλό σκιφ μαζί με την Διαμαντή Δήμητρα, ήρθε η ώρα της καταξίωσης με την πρόσκλησή της στο προαναφερθέν κοινόβιο.

Οι επιδόσεις της Ευαγγελίας στα πρόσφατα εργομετρικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την κατέταξαν στην πρώτη τριάδα των καλύτερων νεανίδων αθλητριών, με αποτέλεσμα την απολύτως δίκαιη και αναμενόμενη κλήση της στο προπονητικό κοινόβιο του Γενάρη.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς σύσσωμη συγχαίρει την νεαρή αθλήτρια και νιώθει πως οι κόποι της άρχισαν πλέον να αποδίδουν καρπούς. Είπαμε και πριν, πως η προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή κάποια στιγμή θα φέρουν καρπούς στον καθένα και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, μετά από τις πολύ μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει το τελευταίο διάστημα, βλέπει οι κόποι του να αποδίδουν.

Η προπονητική ομάδα του Ομίλου, το Δ.Σ., οι γονείς και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου πιστεύουν ακράδαντα πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Όλα τα παιδιά δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό και με τη στήριξη των οικογενειών τους, της Διοίκησης και των προπονητών, σύντομα το όνειρό τους για την είσοδό τους στους κόλπους της Εθνικής Ομάδας είναι σίγουρο ότι θα γίνει πραγματικότητα. Κανείς δε λέει πως τα πράγματα είναι εύκολα, όμως η πίστη στο όραμα της επαναφοράς του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής Κωπηλασίας, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση, οδηγεί σαν φάρος την προσπάθεια όλων προς την κορυφή.

Η νέα γενιά πρωταθλητών προετοιμάζεται, με πρώτη διακρινόμενη την Ευαγγελία Αναστασιάδου. Συγχαρητήρια Ευαγγελία και πάντα επιτυχίες στη ζωή σου.

4942