Η νύχτα έγινε… μπλε στη Νέα Υόρκη

Οργίασαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης με σενάρια ακόμα και για… εξωγηίνους

Ένα απόκοσμο μπλε χρώμα απέκτησε το βράδυ της Πέμπτης ο ουρανός της Νέας Υόρκης προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκου του «μεγάλου Μήλου» μέχρι να διακριβώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία και την πυροσβεστική οι εντυπωσιακές εικόνες προκλήθηκαν από φωτιά σε μετασχηματιστή εργοστασίου ενέργειας της εταιρείας Con Ed στην Αστόρια.

Ευτυχώς από την έκρηξη, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός με την εταιρεία να κάνει λόγο για «μικρή ηλεκτρική πυρκαγιά» προσθέτοντας ότι αναζητεί τα αίτιά της.


Από τη φωτιά προκλήθηκαν μικρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση συρμών του Μετρό αλλά και του αεροδρομίου Λα Γκουάρντια τα οποία, όμως, αντιμετωπίστηκαν.

Μέχρι βέβαια να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης οργίασαν στο Twitter καταθέτοντας τις δικές τους εκδοχές για το τι προκάλεσε το μπλε χρώμα στον ουρανό.

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η ένταση των σεναρίων ακόμα και για εξωγήινους που προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι «δεν είναι θέμα εξωγήινων».

Πρώτο Θέμα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here