Η Ryanair διακόπτει τη σύνδεση Θεσσαλονίκης – Αθήνας

Aνακοίνωση εξέδωσε η Ryanair σύμφωνα με την οποία διακόπτει από τον Απρίλιο την αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Αθήνας.

Η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, πως από την 1η Απριλίου 2019 διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντίστροφα. Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Να θυμίσουμε πως μεγάλος ήταν ο σάλος που είχε προκληθεί στις αρχές του χρόνου όταν πτήση της Ryanair από το Λονδίνο που επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τελικά προσγειώθηκε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας! Καταγγελίες των επιβατών αναφέρουν πως η εταιρεία τους έχει στην ουσία παρατήσει στο αεροδρόμιο αδιαφορώντας τι θα φάνε ενώ μεταξύ των επιβατών είναι βρέφη και ηλικιωμένοι.

Επίσης, μία δεύτερη πτήση, της ίδιας αεροπορικής εταιρείας, με αναχώρηση από την Μπολόνια και προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκε τελικά στην Κρήτη.