Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και ταυτόχρονα βράβευσε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του που αρίστευσαν στις σχολικές τους επιδόσεις για το σχολικό έτος 2017-2018, τους αθλητές και τις αθλήτριες του που είχαν διακριθεί με την κατάκτηση ενός μεταλλίου σε αγώνες Πανελληνίου επιπέδου κατά την αγωνιστική περίοδο του 2018, καθώς και τις αθλήτριες του που κατάφεραν να εισαχθούν σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι αθλητές, οι γονείς, οι προπονητές, το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ., καθώς και πλήθος φίλων του σωματείου παρευρέθηκαν σε μια πολύ ζεστή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Nautical Hall.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να ευχαριστήσει από βάθους καρδιάς όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά, καθώς και όλους όσοι προσήλθαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου που αποδεικνύει περίτρανα τις δυνατότητες της περιοχής μας στον αθλητισμό και κάνει περήφανους όλους μας.

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση