Συγκίνησε ο Καστοριανός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με το χορό του (video)

Έντονες στιγμές συγκίνησης και χαράς έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην ετήσια γιορτή της «Πενθεσίλεια», με τη συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Παραολυμπιονικών ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Βόλου.  Οι πρωταγωνιστές της ζωής βραβεύτηκαν για τον καθημερινό τους αγώνα και τις διακρίσεις τους σε επιστήμη και αθλητισμό.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος πλαισιώθηκε από τη χορευτική ομάδα «Δρυάδες Εν Πλώ», δίνοντας στους δεκάδες παρευρισκόμενους ένα υπέροχο θέαμα.Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου, ενώ κατέχει τον τίτλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή Εφήβων στο Αγώνισμα των 100μ., έχει κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 200 μ. και είχε αναδειχθεί ως ο καλύτερος έφηβος Αθλητής στην Ελλάδα το 1992.

Ο αθλητισμός δεν είναι ο μοναδικός χώρος όπου ο Παναγιώτης διακρίθηκε. Έχει δίπλωμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακό στην οικονομική της άμυνας. Πρωτοπόρος, αγωνιστής, αθλητής και επιστήμονας ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, δε δίστασε ούτε στιγμή να ανέβει στη σκηνή, για να χορέψει και να μας αποδείξει για άλλη μια φορά ότι η ζωή θέλει πάνω από όλα καλή διάθεση και χαμόγελο. Παναγιώτη, μας κάνεις περήφανους, που ζεις και δημιουργείς στην πόλη μας. Συνέχισε το!