Καστοριά: Μία θέση εργασίας στην ΔΕΥΑΚ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εξωτερικού Συνεργάτη Αποθηκάριου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καστοριάς, για την εκπλήρωση του σκοπού της στο πλαίσιο του διευρυμένου ρόλου της ως αποκλειστικού διαχειριστή των συστημάτων ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Καστοριάς, προτίθεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας στο
αντικείμενο του αποθηκάριου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα προσόντα ή την ικανότητα και την εμπειρία να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο διευρυμένο αντικείμενο του αποθηκάριου, να προσκομίσουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ στην Μεσοποταμία Καστοριάς αίτηση – δήλωση συνεργασίας συνοδευόμενη με βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών, πιστοποιητικά
εμπειρίας και ότι άλλο κατά περίπτωση αναδεικνύει την ικανότητα και την φερεγγυότητά τους για την ανάληψη της εν λόγω υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη εργασία, όπως προδιαγραφές, συμβατικές υποχρεώσεις κλπ θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ στη Μεσοποταμία – τηλ. 24670 27493, 2467027495.

Για την ορθότερη αξιολόγηση θα ληφθούν υπόψη χαρακτηριστικά όπως:

Εμπειρία – Προϋπηρεσία στο αντικείμενο, γνώση προγραμμάτων διαχείρισης αποθήκης και βιομηχανικού υλικού ύδρευσης – αποχέτευσης, άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019