Να γίνεις ό,τι αγαπάς και να αγαπάς, ό,τι γινεις!

Τι να γίνω ;

Να γίνεις ό,τι αγαπάς! Αυτό να γίνεις. Να καθίσεις κάτω με τον εαυτό σου, να του βάλεις τον αγαπημένο σας καφέ να πιείτε και την μουσική ή το τραγούδι που σας αρέσει και ας παίζει σε επανάληψη εκατό φορές. Εσένα σου αρέσει ; Αυτό φτάνει!

Και επειδή αυτό έχει σημασία να φτάνει για σένα, διότι αν φτάνει για σένα τότε θα χαμογελάς και θα είσαι καλά. Θα είσαι καλά κυρίως με εσένα! Δεν θα ξυπνάς με νεύρα και άγχος, δεν θα λες άντε πάλι μία μέρα. Όχι, θα χαίρεσαι που ξημέρωσε, που ήρθε και αυτή η μέρα!

Να γίνεις ότι αγαπάς! Θες αστροναύτης, πιλότος, συγγραφέας, καθηγητής, ζωγράφος, φωτογράφος, χορευτής και ότι άλλο λαχταρά η ψυχή σου! Να γίνεις αυτό που θα σου δώσει φτερά. Που θα είναι η ζωή σου βρε παιδάκι μου!

Να γίνεις αυτό που όταν θα το περιγράφεις, τα μάτια σου θα αστράφτουν, η φωνή σου δεν θα κομπιάζει, τα χείλη σου θα χαμογελούν και η καρδιά σου θα βρίσκεται σε κατάσταση ευτυχίας!

Και ότι σε πονά να το ξεχάσεις. Ξέχνα και τα ξενύχτια από την αυπνία και τις σκέψεις, ξέχνα τους ψυχοσωματικούς πόνους, ξέχνα τις κρίσεις πανικού, ξέχνα ότι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου. Ξέχνα ότι πηγάζει από το μίσος για ότι κάνεις και δεν αγαπάς!
Και τότε θα δεις, άγχος σπαρακτικό δεν θα ξανά νιώσεις. Θα δεις, δεν θα σπάσει η φωνή από την κούραση την ψυχολογική, δεν θα κλαις στα ξαφνικά χωρίς λόγο και αιτία. Αν και ένας είναι ο λόγος όλων αυτών, πως δεν σε έχεις βρει και πλέεις σε νερά άγνωστα για σένα. Σε νερά που δεν θα ήθελες να ταξιδεύεις γιατί σε ρημάζουν, σου τρώνε την ενέργεια, τρώνε εσένα, τις μέρες σου, την ζωή σου!

Μόνο αυτό θα μπορούσα να σου απαντήσω σε εκείνο το ΄Τι να γίνω ; ΄ Να γίνεις αυτό που αγαπάς, έτσι μονάχα θα ευτυχήσεις! Και όταν βρεις τι είναι εκείνο που αγαπάς, μην ντραπείς να τρέξεις να το υλοποιήσεις. Κι’ ας σου πουν χίλιες δυο δικαιολογίες. Κι ας προσπαθήσουν να σε βάλουν σε κάτι κουτάκια στενά υποτιθέμενα σωστά που προσφέρουν την ευτυχία. Εσύ να γίνεις αυτό που αγαπάς! Γιατί εκείνοι δεν μπορούν να δουν το όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά. Ενώ εσύ ζεις ήδη μέσα σε αυτό. Κάντο λοιπόν αληθινό!

Τι να γίνω ;
Να γίνεις ό,τι αγαπάς!

Γράφει η Γεώρα – loveletters