Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Σ.Α.Π.Π. “Η Μελωδία της Καρδιάς”, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, πραγματοποίησε με επιτυχία, την καθιερωμένη εκδήλωση καθαριότητα της πόλης.

Για την εκδήλωση μας μίλησε ο Πρόεδρος κ. Καλέσης Γεώργιος. Μας είπε ότι ξεκίνησαν στις 8:00πμ από τα λύκεια μέχρι της εργατικές κατοικίες και στην συνέχεια ,στις 11:00πμ συναντήθηκαν στο Ντολτσό και καθάρισαν τον γύρω της λίμνης.

Δυστυχώς κάθε χρόνο  τα σκουπίδια είναι πολλά. Προσπαθούμε να κρατήσουμε καθαρό το ποιο τουριστικό μέρος της πόλης μας.

Τέλος δήλωσε ότι η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη είναι μια γιορτή για όλους εκείνους που ευθύνονται για την σωτηρία εκατομμυρίων ασθενών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας το αίμα τους εθελοντικά και χωρίς ανταλλάγματα

Στόχος τους είναι πάνω απ’ όλα η προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, η ενθάρρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και η μετάγγιση στη νέα γενιά αιμοδοτών της ιδέας της μη αμειβόμενης Εθελοντικής Αιμοδοσίας ως μίας αυτονόητης και φυσιολογικής διαδικασίας που αρμόζει στη στάση του σύγχρονου ανθρώπου απέναντι στη ζωή και στους συνανθρώπους του.

Στο τέλος για όλους τους συμμετέχοντες στο κιόσκι πριν τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς,ο Σύλλογος πρόσφερε μεζέδες, κρασί και τσίπουρο.Ο κ. Κώστας Βραγγάλας με το μπουζούκι του, έδωσε μία ευχάριστη νότα στην εκδήλωση.

Ο Μπέτσκας συγχαίρει τον Σύλλογο “Η Μελωδία της Καρδιάς” και εύχεται καλή δύναμη για τις επόμενες δράσεις.