Παρουσίαση της Αγροτικής Καινοτομίας στην Καστοριά – (video – φωτογραφίες)

Με μεγάλη συμμετοχή αγροτών – μεταποιητών  αγροτικών προϊόντων, καθώς και ομάδων παραγωγών οπωροκηπευτικών της περιοχής ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την «Αγροτική Καινοτομία» την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00μ.μ στο Ενυδριο-Περιβαλλοντικό Πάρκο στην Καστοριά.

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από τους παραγωγούς μήλου, οσπρίων και οπωροκηπευτικών για την συμμετοχή τους στην «Ευφυή Γεωργία» , θεωρώντας ότι θα συμβάλλει στην μείωση των εισροών , καθώς και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Παρουσιάστηκε έντονο ενδιαφέρον να στηθούν τηλεμετρικοί σταθμοί στην περιοχή της περιφερειακής ενότητας της Καστοριάς, μιας και μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στην «Αγροτική Καινοτομία».

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δ. Μόσχος, Πρόεδρος ΑΣ Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς, ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν οι κύριοι Στουπής (Διευθύνων Σύμβουλος Αγροτικής Καινοτομίας), Μίχος (Υπεύθυνος Διαχείρισης Έργων Ευφυούς Γεωργίας, NEUROPUBLIC) και Ραδόπουλος (Γεωπόνος ΑΠΘ).