4 ωραίες ιδέες για την Κυριακή σου στην Καστοριά

Φορέστε τα πιο άνετα σας παπούτσια, πάρτε και μία ομπρέλα καλού – κακού και απολαύστε την Κυριακή στην πόλη συνδυάζοντας την βόλτα και τον καφέ σας με ψυχαγωγία και ωραίες εικόνες γύρω σας. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κυριακάτικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα στη Καστοριά.

-Στις 9:00 π.μ., στη νότια παραλία, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας. Στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 300 αθλητές με τους συνοδούς προπονητές, από 10 ναυταθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας.
Στους αγώνες θα αγωνιστούν αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, σε μια γιορτή του αθλητισμού, που όπως πάντα καταφέρνει να διοργανώνει με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.

– Στις 10:00 το πασχαλινό μπαζάρ από τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας για τον μικρό Νικόλα στο Καφέ DORO στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς.

-Στις 11:00 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού σχολείου Καστοριάς σας προσκαλεί στο Βιωματικό εργαστήριο με θέμα:
“ Τεχνικές επιβοήθησης της επίλυσης συγκρούσεων στην παιδική ηλικία. Ποιος ο ρόλος των γονέων στην κατάσταση της κρίσιμης δεξιότητας για την μετέπειτα ζωή των παιδιών μαζί μας?” με εισηγήτρια την ψυχολόγο κ. Κατερίνα Ζήσου.

Θα συζητήσετε τις δικές σας εμπειρίες και προβληματισμούς που προκύπτουν από την στάση των παιδιών σας , αλλά και την δική σας, στις περιπτώσεις όπου οι διαμάχες με τους συμμαθητές και τους συνομήλικους μοιάζουν ανησυχιτικές και δύσκολα διαχειρίσιμες.

-Στις 19:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο του Τ. Ε. Ι. Καστοριάς Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αθανάσιο Χριστόπουλο” επιθυμώντας να αναδείξει τους μουσικούς δεσμούς Ελλάδας – Γαλλίας ,διοργανώνει συναυλία με τίτλο “ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ”. Μια όμορφη εκδήλωση που θα βοηθήσει την τρίτη ηλικία.