Κεραυνός έπεσε στην Ακρόπολη: Τέσσερις τραυματίες

Τέσσερις άνθρωποι, δύο τουρίστριες και δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό μετά την πτώση κεραυνού, στο φυλάκιο, στη Ακρόπολη.

Κεραυνός έπεσε το απόγευμα στην Ακρόπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κεραυνός έπεσε κοντά στο φυλάκιο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια, από τα θραύσματα των οποίων προκλήθηκαν οι ελαφρείς τραυματισμοί.

Οι τραυματίες, δύο τουρίστριες – μία 25χρονη Σκανδιναβή και μία 25χρονη Κορεάτισσα, τραυματίστηκαν από τα τζάμια, ενώ δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, 24 και 52 ετών αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό για καρδιολογικό έλεγχο, μετά την πτώση του κεραυνού.

Τουρίστες περιγράφουν τη στιγμή που αντίκρυσαν τους τέσσερις – τραυματίες Εκατό κεραυνοί έπεσαν από το μεσημέρι στην Αττική σύμφωνα με την καταγραφή του Αστεροσκοπείου – Διαλύθηκε το αλεξικέραυνο στην Ακρόπολη – Κλειστός για λόγους ασφαλείας ο αρχαιολογικός χώρος

«Ήταν γεμάτη αίματα. Είχαν καεί τα μαλλιά της. Προσπαθούσε να σηκωθεί»: Η περιγραφή των δύο τουριστών για τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε τα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερις άνθρωποι, συγκλονίζουν. Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν.
Ανέφεραν επίσης ότι ήταν κοντά σε μία από τους τραυματίες, η οποία ήταν μέσα στα αίματα και με καμμένα μαλλιά!

news247.gr