Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς: Τελετή παράδοσης μουσικών οργάνων

Ο Σύλλογος των καθηγητών και η Διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια», για την προσφορά τους προς το σχολείο μας, η οποία αποτελείται από ένα lap top, ένα βιντεοπροβολέα και μια μικροφωνική εγκατάσταση (μικρόφωνα, ενισχυτές και ηχεία). Η συμβολή αυτή είναι πολύ σημαντική για το νεοσύστατο σχολείο μας και καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία του και την προετοιμασία των μαθητών μας για τις συναυλίες και τα φεστιβάλ.

Η Διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς
Βαρβάρα Μπελερή

_____________________________

Με την ευκαιρία της σημερινής μικρής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή για την αγορά μουσικών οργάνων και εξαρτημάτων μικροφωνικής εγκατάστασης στο Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς. Ευχαριστούμε επίσης τους αντιδημάρχους, Οικονομικών κ. Ε. Στεργιόπουλο για τη συνεργασία που είχαμε μαζί του και την επιτυχή διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών αγοράς και παράδοσης των οργάνων στο σχολείο μας και Πολιτισμού και Παιδείας κ. Λ. Παπαδημητρίου για την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Καστοριάς κ. Π. Δάγγα που φρόντισε για την επίπλωση (κουρτίνες, βιβλιοθήκες, πίνακες κ.α.) του σχολείου μας και την κάλυψη πολλών άλλων αναγκών μας καθώς και για την καθημερινή του συμπαράσταση.

Το Μουσικό Σχολείο έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στην πόλη μας και με την υποστήριξη του Δήμου Καστοριάς και των άλλων φορέων θα αυξάνεται για χάρη της τοπικής κοινωνίας και των μαθητών που έχουν κλίση, ευαισθησία και ταλέντο στη μουσική!

Η Διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς
Βαρβάρα Μπελερή