Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Δισπηλιού για το νερό

Παρά το γεγονός ότι η Συντονιστική Επιτροπή για το νερό του Δισπηλιού, αναρτά σε τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώσεις για την πορεία της υπόθεσης, διαπιστώνει, μετά εκπλήξεως, ότι διασπείρονται εσκεμμένα και μεθοδευμένα ψευδείς ειδήσεις από “γνωστές” κατευθύνσεις περί κλεισίματος του φακέλου της υπόθεσης και όχι μόνο… Η διασπορά αυτή δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο από μια απελπισμένη προσπάθεια να γίνει το “μαύρο άσπρο”, να “ξεπλυθούν” οι συνειδήσεις και να αποπροσανατολιστεί η τοπική κοινή γνώμη, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δισπηλιού ότι:

1. Ο φάκελος της υπόθεσης του νερού, όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά η εισαγγελική έρευνα προχωράει με ταχείς ρυθμούς, καθώς έχουν καταθέσει ήδη οι πρώτοι μάρτυρες από το Δισπηλιό.

2. Η υπόθεση του νερού, ύστερα από πρωτοβουλία των ενεργών μελών της επιτροπής, έφτασε στον “Συνήγορο του Πολίτη” που ενεργοποιήθηκε άμεσα και επικοινώνησε εγγράφως με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

3.Τα ενεργά μέλη της επιτροπής αναδεικνύουν συνεχώς την υπόθεση, με παρεμβάσεις τόσο στα τοπικά μέσα, όσο και πανελλαδικά.

Η επιτροπή τίμησε και τιμάει το σημαντικό έργο που της ανατέθηκε από τη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων. Δεν σταμάτησε στιγμή να εργάζεται για την υπόθεση,με όλους τους τρόπους και με κόστος προσωπικό και επαγγελματικό.

Σε όσους προσπαθούν υπογείως να υποβαθμίσουν το έργο της για να δικαιολογήσουν τα δικά τους αδικαιολόγητα και να αυτοχριστούν σωτήρες εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς, απαντά με το έργο της που θα κριθεί σύντομα εκ του αποτελέσματος.

Με τιμή
Η Συντονιστική Επιτροπή του Δισπηλιού