Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ: Νίκησε με 5-0

Με σκορ 5-0 ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Λεβαδειακού απόψε στο γήπεδο της Τούμπας, ένα αποτέλεσμα που τον σηκώνει στο πιο ψηλό βάθρο του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πια ο πρωταθλητής Ελλάδος 2018 – 2019, μια νίκη που σφραγίστηκε με τα γκολ των Σάκχοφ (2), Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Σβιντέρσκι. 

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ - Ξεκίνησε το... πάρτι στη Θεσσαλονίκη (pics)

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 5-0 τον Λεβαδειακό και κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο μετά το 1985.

Η στιγμή που περίμεναν εδώ και 34 χρόνια στον ΠΑΟΚ, έφτασε την Κυριακή. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν μόλις έναν βαθμό για να πάρουν τον τίτλο, ωστόσο, διέλυσαν 5-0 τον Λεβαδειακό και έφτασαν πανηγυρικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Τούμπα ήταν κατάμεστη από πολύ νωρίς, η ατμόσφαιρα ήταν γιορταστική και μετά το τέλος της νίκης επί των Βοιωτών ξεκίνησε το… πάρτι. Στην Τούμπαμάλιστα έγινε κανονικά η απονομή του τίτλου, με τον ΑντελίνοΒιεϊρίνια παρότι τραυματίας να είναι στην αποστολή, να αγωνίζεται στα τελευταία λεπτά και να σηκώνει σαν αρχηγός το τρόπαιο για να ξεκινήσει… η φιέστα. Ο ΠΑΟΚ στο 5-0 είχε σκόρερ τους Σάκχοφ (2), Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Σβιντέρσκι.

Το… πάρτι τίτλου για τον ΠΑΟΚ, που για πρώτη φορά μετά το 1985έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο ήταν το τρίτο στην ιστορία του, συνεχίζεται φυσικά στη Θεσσαλονίκη. Σε όλη την πόλη, αλλά κυρίως στο πλέον εμβληματικό σημείο της συμπρωτεύουσας. Τον Λευκό Πύργο. Εκεί έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ για να γιορτάσουν αυτό που περίμεναν… μια ζωή ολόκληρη. Το πρωτάθλημα! Έναν τίτλο που κατάφερε να πάρει ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, με την ομάδα που έφτιαξε ο ΡαζβάνΛουτσέσκου και σαν πραγματικός αρχηγός – μέχρι τον τραυματισμό του – την οδήγησε στην κορυφή ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

LIVE H φιέστα των πρωταθλητών