Καστοριά: Σύλληψη για κλοπή κινητού σε κέντρο διασκέδασης

Συνελήφθησαν από υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, πέντε (5) άτομα, για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Αναλυτικότερα:

    • τις πρωινές ώρες της 26-04-2019 στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα διασκέδασης, ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας 23χρονης ημεδαπής. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του,
  • τις βραδινές ώρες της 25-04-2019 στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λασιθίου για σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
  • τις μεσημβρινές ώρες της 25-04-2019 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός, διότι επανήλθε παράτυπα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • τις μεσημβρινές ώρες της 26-01-2019 στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος,
  • τις πρωινές ώρες της 27-04-2019 σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους,  θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.