Ο Γιώργος Πετκανάς κατέθεσε στο πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο του

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς, Γιώργος Πετκανάς, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης» μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Καστοριάς, δήλωσε:

«Είμαι υπερήφανος για το ψηφοδέλτιο που καταθέσαμε σήμερα γιατί σηματοδοτεί το νέο και καινούργιο στα δημοτικά δρώμενα.

Είμαι υπερήφανος γιατί όλες και όλοι οι υποψήφιοι της «Συμμαχίας Ευθύνης» εντάχθηκαν με την δική τους αποκλειστικά θέληση, συζητώντας μαζί μου όλες και όλοι και με γνώμονα το συνολικό καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Είμαι υπερήφανος για την ομάδα που δημιουργήσαμε, αποτελείται από ανιδιοτελείς πολίτες, που δεν υπήρξαν αντιδήμαρχοι ή στελέχη δημοτικών αρχών, αλλά έχουν προσφέρει και αγωνιστεί μέσα από συλλόγους και οργανώσεις του τόπου μας.

Η σελίδα της κατάθεσης των ψηφοδελτίων έκλεισε και ανοίγει ο δρόμος της αναμέτρησης προγραμμάτων, ιδεών και προτάσεων. Καλώ τους υποψηφίους δημάρχους σε δημόσια συζήτηση (debate) για να μας δουν και να μας ακούσουν όλοι οι συνδημότες μας πριν την τελική τους επιλογή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που με εμπιστεύτηκαν και προχωράμε μαζί για τη νίκη του συνόλου της κοινωνίας μας και τους άξιους και ικανούς συνδημότες μου που είναι κοντά μας, είχαν τις απαραίτητες αυτοδιοικητικές γνώσεις, τη διάθεση και τη θέληση να καταρτίσουν ψηφοδέλτια, αλλά το πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο της Καστοριάς δεν τους το επέτρεψε.

Ευχαριστώ όλες και όλους του υποψηφίους του ανεξάρτητου και αδέσμευτου συνδυασμού μας «Συμμαχία Ευθύνης» τους συνεργάτες μου, τις φίλες και τους φίλους μου και πάμε, όλοι μαζί, για τη νίκη, για τη νίκη του δήμου Καστοριάς, για το καλό του συνόλου της κοινωνίας μας».

«Προχωράμε μαζί για τη νίκη του συνόλου της κοινωνίας μας»