Ο ερυθρός σταυρός Καστοριάς δίπλα σε συλλόγους της πόλης

Η ιστορική πορεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι συνώνυμη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε όλες τις φορτισμένες, συναισθηματικά, εθνικά και πολιτικά, στιγμές της ελληνικής κοινωνίας.

Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι παρών για να προσφέρει αρωγή και συμπαράσταση με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Η δράση του υποστηρίζεται από τη συλλογική κινητοποίηση των πολιτών, γεγονός που αναδεικνύει την πολύπλευρη και πολυσήμαντη δράση των εθελοντών του ως αδιάψευστο μάρτυρα της αλληλέγγυας προσφοράς που είναι έμφυτη στην ελληνική κοινωνία.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς ημισελήνου ο ερυθρός σταυρός Καστοριάς ανέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, προσφέροντας  σε συλλόγους της πόλης μας τρόφιμα μακράς διαρκείας σε τρεις συλλόγους της περιοχής μας να τα διανείμουν σε ευπαθείς οικογένειές της περιοχής μας.

Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι είναι, Τριτέκνων, Προοδευτικός και Φιλόπτωχος

Image may contain: 2 people

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: 12 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 1 person, standingImage may contain: 1 personImage may contain: 5 people, people smiling, people standingNo photo description available.