Η Μαντόνα “έκοψε” τα φάλτσα από την εμφάνιση στη Eurovision (video)

Μετά τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την εμφάνισή της, η Μαντόνα πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της Μαντόνα στον τελικό του 64ου διαγωνισμού της Eurovision, που διοργανώθηκε στο Τελ Αβίβ. Το show, που παρουσίασε ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλά αρκετοί χρήστες των social media έκαναν ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για τη φωνή της, ενώ οι διοργανωτές εξοργίστηκαν με την εμφάνιση σημαίας της Παλαιστίνης στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της ποπ τραγούδησε μόλις δύο τραγούδια στη Eurovision του περασμένου Σαββάτου, το «Like a prayer», το οποίο φέτος κλείνει τριάντα χρόνια, και το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X»

Η Μαντόνα για τη αυτή βραδιά διάλεξε να φορέσει αρχικά έναν μαύρο χιτώνα, ενώ αργότερα επέλεξε μία πιο κυβερνοπάνκ εμφάνιση, με ένα δερμάτινο κορμάκι, με τους χαρακτηριστικούς κώνους του αγαπημένου της σχεδιαστή και φίλου Ζαν Πολ Γκοτιέ, που την τίμησε, εξάλλου, με την παρουσία του. Και η ενδυματολογική της πρόταση «έκλεινε» με τη βασίλισσα της ποπ να φοράει το στέμμα της.

Όση ώρα τραγουδούσε τα δύο τραγούδια, η φωνή έβγαινε λάθος, ενώ κινούνταν με δυσκολία πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στις συναυλίες της, η Μαντόνα τραγουδάει playback ή αυτό που λένε semi-playback και αυτές ήταν από τις ελάχιστες φορές που δέχθηκε να τραγουδήσει ζωντανά.

Μετά τα αρνητικά σχόλια, η Μαντόνα πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Δημοσίευσε την εμφάνισή της από τη Eurovision στο κανάλι της στο Youtube, αφού πρώτα επεξεργάστηκε τη φωνή της. Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο γεγονός δεν καθυστέρησε να γίνει αντιληπτό από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι συνέχισαν να την τρολάρουν χειρότερα.

ethnos.gr