Απόστολος Νακόπουλος: Ώρα για πράξεις, ώρα για δουλειά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καστοριά, όπου με εξαίρεση την περίοδο 1998-2005, που απουσίασα από τον τόπο μου λόγω σπουδών και στρατιωτικών υποχρεώσεων, μένω μόνιμα και αδιάκοπα.

Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Τσίαλμα, και εργάζομαι ως manager σε γνωστή τεχνική-κατασκευαστική εταιρία που εδρεύει στον νομό Καστοριάς.

Είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά.

Η εθελοντική μου δραστηριότητα εκφράζεται μέσα από τη συμμετοχή μου σε διάφορους πολιτιστικούς-περιβαλλοντικούς συλλόγους του  Δήμου μας.  Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι εκλεγμένο μέλος ενός από τους ιστορικότερους περιβαλλοντικούς συλλόγους σε πανελλήνια κλίμακα, του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Έχω διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Καστοριάς την περίοδο 2011-2014 και μέσα από αυτή μου την δραστηριότητα απέκτησα την εμπειρία και τις περαιτέρω γνώσεις για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που πηγάζουν από την λειτουργία ενός Δήμου, ιδιαιτέρως ενός τόσο απαιτητικού Δήμου όπως της Καστοριάς.

Τα τελευταία χρόνια ο τόπος μας παρακμάζει, νέοι άνθρωποι μεταναστεύουν είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό, η ανεργία καλπάζει, η καθημερινότητα φθίνει, η Καστοριά μας συρρικνώνεται αδιάκοπα  χωρίς να διαφαίνεται στον ορίζοντα ελπίδα ανάκαμψης.

Για όλους αυτούς τους λόγους, πηρά την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ώρα για δουλειά» του Γ. Κορεντσίδη.

Στις 26 Μαΐου, καλούμαστε να επιλέξουμε την δημοτική αρχή που θα διοικήσει τον τόπο μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Η επιλογή μας, θα φέρει ταυτόχρονα και την αποκλειστική μας ευθύνη για την εξέλιξη, την ανάπτυξη και την εν γένει βελτίωση της άσχημης κατά γενική ομολογία κατάστασης που έχει περιέλθει ο τόπος μας.

Ζητώ την ψήφο σας, με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας, ζητώ την θετική σας ανταπόκριση στο κάλεσμα που δίνει ο επικεφαλής μας και σας δίνω μόνο μια υπόσχεση: « Ότι θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για φτάσουμε τον Δήμο Καστοριάς εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται. Στην κορυφή».

 Ήρθε η ώρα για πράξεις, ήρθε επιτέλους η ώρα για δουλειά.