Ισοπεδωτική η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα στο Ρολάν Γκαρός

Ισοπεδωτική ήταν η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Ρολάν Γκαρός. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια νίκησε κατά κράτος την Αμερικανίδα, με ρίζες στη Γεωργία, Ανα Τατισβίλι με 2-0 σετ.

Η εκπληκτική Μαρία έδειξε από την αρχή τις άγριες διαθέσεις της πιέζοντας ασφυκτικά την αντίπαλό της. Κάπως έτσι έφτασε στο επιβλητικό 6-0 στο πρώτο σετ, ενώ και στο δεύτερο σετ επικράτησε 6-1, χάνοντας μόλις ένα γκέιμ σε 55 λεπτά!

Η Σάκκαρη, που βρίσκεται στο νο. 30 της παγκόσμιας κατάταξης, στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί με την Κατερίνα Σινιάκοβα, που άφησε εκτός με 7-6(5), 6-1 την Έλενα Ριμπάκινα. Στη συνέχεια πάντως, εφόσον προκριθεί, θα βρει μπροστά της πιθανότατα την εκπληκτική Ναόμι Οσάκα, νο. 1 στον κόσμο, που θα παίξει προηγουμένως με την Βικτόρια Αζαρένκα.

Την περασμένη χρονιά η Σάκκαρη είχε καταγράψει την καλύτερη παρουσία της στο γαλλικό όπεν, όπου έφτασε μέχρι και τον τρίτο γύρο όπου αποκλείστηκε από την Κασάτκινα. Προηγουμένως μάλιστα είχε πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη επί της Σουάρες Ναβάρο.

ethnos.gr