Συνεχίζει τις επαφές της η Αγνή Κανδύλη με φορείς του τόπου

Η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ κ. Αγνή Κανδύλη, επισκέφθηκε στις 26.06 την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των Αστυνομικών υπαλλήλων, συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκε λεπτομερώς το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ως προς το σπουδαίο κεφάλαιο της στελέχωσης της Αστυνομίας και της ασφάλειας των πολιτών, ενώ οι Αστυνομικοί μετέφεραν τους προβληματισμούς αλλά και τα πολύ σπουδαία θέματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ενώ ξεναγήθηκε στο σύνολο των τμημάτων του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη μετέβη στο κέντρο συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς και αφού συνομίλησε με τους Αστυφύλακες, ξεναγήθηκε στο φυλάκιο.

Για να μπορούν οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς στην καθημερινότητα τους οφείλουμε να ενδυναμώσουμε και να φροντίσουμε τους αστυνομικούς μας και την Ελληνική Αστυνομία και για το λόγο αυτό η ΝΔ έχει καταθέσει στον ελληνικό λαό το σχέδιο  για να πετύχει το σκοπό αυτό.

Κατόπιν η κυρία Κανδύλη μετέβη στο Δήμο Καστοριάς, προκειμένου να συναντήσει τον απερχόμενο Δήμαρχο κύριο Αγγελή, αλλά και τους δύο Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου της θητείας του, κυρίους Παπαδόπουλο και Τόμου.

Μετά το πέρας των συναντήσεων η κυρία Κανδύλη αναχώρησε για την Αθήνα, όπου εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» στο κανάλι «Kontra», στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε για τις δυσβάσταχτες επιπτώσεις της υπερφορολόγησης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην επιχειρηματική δραστηριότητα των Καστοριανών συμπολιτών μας.