“ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ” μετά την επιτυχία της σημερινής αιμοδοσίας στο Άργος Ορεστικό

H σημερινή κινητοποίηση των διαφόρων συλλόγων της πόλης του Άργους Ορεστικού για εθελοντική αιμοδοσία, δημιούργησε πλέον την νέα ομάδα (σύλλογο) ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ με το όνομα «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» και Αριθμό Μητρώου Συλλόγου Ομάδας 15075.
Η νέα ομάδα «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους-νέα μέλη που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώσαμε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

Επίσης ευχαριστεί :
α) τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση του χώρου του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία

β) το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς που διενήργησε την αιμοδοσία και ιδιαιτέρως τον κύριο Σταμούλη Ηλία (βιοπαθολόγο) και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας .

Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας και η επιθυμία τους να γίνουν δωρητές αίματος, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη τους για το συνάνθρωπο, είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 35 φιαλών. Επίσης αρκετοί δημότες που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη να προσφέρουν αίμα, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για διαφόρους λόγους (όπως χαμηλή πίεση, χαμηλή αιμοσφαιρίνη κ.ά.), τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς, καθημερινά και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» με Αριθμό Μητρώου Συλλόγου Ομάδας 15075.

Ομάδα «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ»