4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση αν μείνεις σπίτι

Το βράδυ του Σαββάτου όμορφες κινηματογραφικές επιλογές σε περιμένουν στη μικρή σου οθόνη αν αποφασίσεις να μείνεις στο σπίτι! Εμείς έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε 4 ξεχωριστές ταινίες που μπορείς να απολαύσεις σήμερα στην τηλεόραση σου για ένα μαγικό βράδυ Σαββάτου:

The parent trap (1998) σε σκηνοθεσία Νάνσυ Μάγιερς

Οι δίδυμες αδελφές Άννι και Χάλλι, χωρισμένες ήδη από την κούνια, πήραν από βρέφη τους ξεχωριστούς δρόμους που ακολούθησαν οι γονείς τους μετά το διαζύγιό τους, χωρίς να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης. Όταν, όμως, χρόνια μετά, συναντηθούν τυχαία στην καλοκαιρινή κατασκήνωση, η ζωή τους θα ανατραπεί ευχάριστα, αλλά θα αποκτήσει και έναν νέο στόχο: να πείσουν τους ξεροκέφαλους γονείς τους να ξαναγίνουν όλοι μαζί μια οικογένεια…

Παίζουν: Λίντσεϊ Λόχαν, Ντένις Κουέιντ, Νατάσα Ρίτσαρντσον

*Alpha, Σάββατο 29/6, στις 23.00

Easy A (2010) σε σκηνοθεσία Will Gluck

Η Όλιβ, μια συνηθισμένη μαθήτρια λυκείου, βλέπει τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται σε μια νύχτα, όταν διαδίδεται η φήμη ότι έχασε την παρθενιά της. Όσο όμως αφήνεται στα κουτσομπολιά του σχολείου για να ανεβάσει την κοινωνική και οικονομική της κατάσταση, τόσο χάνεται ο έλεγχος. Και τότε, με την υποστήριξη των ανθρώπων που νοιάζονται πραγματικά γι’ αυτήν, θα πρέπει να ξεφύγει από την παγίδα που έστησε η ίδια στον εαυτό της, πριν την αποβάλλουν από το σχολείο!

Παίζουν: Amanda Bynes, Penn Badgley, Emma Stone

*ΑΝΤ1, Σάββατο 29/6, στις 23.00

Pride (2014) σε σκηνοθεσία Μάθιου Γουόρχας

Το 1984 ξέσπασε στη Νότια Ουαλία η απεργία των ανθρακωρύχων ενάντια στα σκληρά μέτρα που είχε λάβει εναντίον τους η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ. Μια ομάδα Λονδρέζων ακτιβιστών, που απαρτίζεται από ομοφυλόφιλους άντρες και γυναίκες, προσπάθησε τότε να συγκεντρώσει χρήματα για να υποστηρίξει τους ανθρακωρύχους και τις οικογένειές τους. Στο πνεύμα του «Μπίλι Έλιοτ» και του «Άντρες έτοιμοι για όλα», το «Pride» δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανένα θεατή. Η πιο δυναμικά πολιτικοποιημένη ταινία των τελευταίων χρόνων, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, το «Pride» υμνεί το θάρρος και την αξιοπρέπεια που θα ενώσει δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους αλλά με κοινούς σκοπούς: τη δύναμη της αγάπης και την ανάγκη για αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση.

Παίζουν: Μπιλ Νάι, Ιμέλντα Στόντον, Άντριου Σκοτ, Ντόμινικ Γουέστ, Πάντι Κονσιντάιν, Μπεν Σνέτσερ, Τζορτζ ΜακΚέι, Τζόζεφ Γκίλγκαν, Μάθιου Φλιν, Φέι Μάρσεϊ, Μόνικα Ντόλαν, Φρέντι Φοξ, Κρις Όβερτον

*Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ2, Σάββατο 29/6, στις 22.00

Το μοντέλο (2016) σε σκηνοθεσία Μαντς Μάτισεν

Η Έμμα είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο που αγωνίζεται να καταξιωθεί στον χώρο της μόδας στο Παρίσι. Εκεί γνωρίζει έναν γοητευτικό φωτογράφο μόδας, τον Σέιν Ουάιτ. Μαζί του αρχίζουν να ανοίγουν σιγά σιγά οι πόρτες και η Έμμα μαγεύεται από τον λαμπερό τρόπο ζωής που ανοίγεται μπροστά της. Σύντομα όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις σκοτεινές όψεις του έρωτα που πυροδοτούν μέσα της επικίνδυνες εμμονές.

Παίζουν: Μαρία Παλμ, Εντ Σκράιν, Μάρκο Ίλσε, Ιβόνικ Μίλερ

*Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ2, Σάββατο 29/6, στις 00.00 (προς ξημερώματα Κυριακής)

parallaximag.gr