Στην όμορφη λίμνη της Καστοριάς ξεκινούν τα Open του North Area Circuit

Δίπλα στην γραφική λίμνη της Καστοριάς ξεκινάει το επίσημο πρόγραμμα των Open για το North Area Circuit το ερχόμενο Σ/Κ 29/6-1/7. Το Kastoria OPEN, ανήκει στην σειρά των τουρνουά North Area Circuit με συντελεστή στην Πανελλήνια Βαθμολογία Beach Volley 2018.

Είναι η δεύτερη φορά που η πόλη της Καστοριάς θα φιλοξενήσει τουρνουά beach volley αυτού του μεγέθους, με συνολικό χρηματικό έπαθλο 1250 ευρώ (750€ στους άνδρες, 500€ στις γυναίκες).

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα που για δεύτερη φορά θα διοργανώσουμε τουρνουά beach volley στην Καστορι’α, στην πόλη που έχουν καταγωγή οι γονείς μου. Πέρυσι πειραματικά πραγματοποιήσαμε το τουρνουά στην Καστοριά και είχε μεγάλη επιτυχία. Φέτος, μετά από προσωπικές ενέργειες των Άγγελου Γεωργιάδη και Χρήστου Παπαχρήστου που τρέχουν τον σύλλογο ΣΠΠΑ Καστοριάς (Σύλλογος Πετοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης στην Άμμο Καστοριάς) θα φιλοξενήσουμε για δεύτερη χρονιά την διοργάνωση. Το γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες είναι μόνιμο και γίνονται προπονήσεις όλο τον χρόνο. Διοργανώσεις της North Area Circuit θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και ευελπιστώ η Καστοριά να γίνει σημείο αναφοράς στο beach volley στην Δυτική Μακεδονία» δήλωσε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Σπύρος Γκολίτσης.

Για πληροφορίες και κανονισμούς διοργάνωσης ΕΔΩ.