Καστοριά: “Φύτρωσε” ο δρόμος για το νοσοκομείο

Προ 3 μηνών εκτελέσθηκαν κάποιες εργασίες αποκατάστασης της ύδρευσης στην οδό Δωδώνης και πριν 25 μέρες στην οδό Αγίων Θεολόγων. Μετά την εκτέλεση των εργασιών αφέθηκαν οι τρύπες με αμμοχάλικο δίχως την κάλυψη τους με άσφαλτο. Συνέπεια, όλα τα χώματα που κάλυπταν τις τρύπες, με τις βροχοπτώσεις να αρχίσουν να κατεβαίνουν προς τα κάτω και οι τρύπες να μένουν εκτεθειμένες.

Τρεις μέρες πριν υπεύθυνος υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας δήμου Καστοριάς ενώ βρισκόταν σε εκείνο το σημείο και διέθετε όλα τα μέσα για την αποκατάσταση του δρόμου, μόλις τον ενημέρωσα ότι αυτή η ημιτελής δουλειά είχε προκληθεί από τη ΔΕΥΑΚ και ότι πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα διότι έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα, σηκώθηκε νευριασμένος και έφυγε λέγοντας ότι δεν είναι ο ίδιος αρμόδιος για την αποκατάσταση τους.

Έπειτα, μετά τη σημερινή μου επίσκεψη στον δήμο Καστοριάς, συνάντησα τον ίδιο υπάλληλο αλλά αρνήθηκε και πάλι επιδεικτικά για την αποκατάσταση τους και των καθαρισμό των αμμοχάλικων και τότε ακούστηκα μέχρι την Ομόνοια. Όλα τα αμμοχάλικα μετά τη χθεσινή νεροποντή έχουν κατέβει στην οδό Ορεστιάδος και εκσφενδονίζονται από τα αυτοκίνητα με κίνδυνο για τη σωματική υγεία των πεζών.

Οι τρύπες, οι οποίες έχουν βάθος 25cm, έχουν μείνει εκτεθειμένες με κίνδυνο για τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια. Στη μία έχουμε τοποθετήσει ένα φυτό για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος.

Τέτοιοι υπάλληλοι εκθέτουν σε μεγάλο βαθμό τον δήμο Καστοριάς.

Filippos Amanatidis