Π.Ε.Δ Δυτ. Μακεδονίας: Θετική λύση, για την στέγαση της Τράπεζας της Ελλάδας στην Καστοριά

Με  την άμεση ενεργοποίηση- παρέμβαση και της Περιφερειακής  Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ)  Δυτ. Μακεδονίας , καθώς και του Νέου Προέδρου και Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, θα παραμείνουν τελικά σε λειτουργία στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τόσο το κατάστημα  της Τράπεζας της Ελλάδας στην Πόλη  της  Καστοριάς, όσο και το υποκατάστημα της  Εθνικής Τράπεζας  στο  Άργος Ορεστικό, για το οποίο υπήρξαν και σχετικές διαμαρτυρίες  το προηγούμενο διάστημα.

Αυτό  τόνισαν σε δηλώσεις τους, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης  του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ  Δυτ. Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της  Ένωσης  Γιώργος Δασταμάνης και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού και μέλος της διοίκησης  Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση, υπήρξε ενημέρωση και  συζητήθηκαν   οι τελευταίες λεπτομέρειες  για την θετική εξέλιξη της αντιμετώπισης του προβλήματος στέγασης της Τράπεζας της Ελλάδας στην Καστοριά, καθώς και την  ανάγκη παραμονής  διαφόρων υπηρεσιών  στην  Δυτ. Μακεδονία, οι  οποίες εξυπηρετούν καθημερινά τους κατοίκους και τους φορείς  της περιοχής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης