Σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, αστείρευτο κέφι, χορός και χιλιάδες κόσμου, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της 7ης και τελευταίας μέρας του 41ου River Party, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες  με τεράστια επιτυχία στο μαγευτικό τοπίο του Αλιάκμονα και έκανε όλους όσους το παρακολούθησαν να μιλούν για μια ανεπανάληπτη ‘’εμπειρία ζωής’’.

Το River Stage, άνοιξαν οι Sleeping Bugs, ένα νέο σχήμα που συμμετείχαν στο διαγωνιστικό κομμάτι και με πάθος και νότες, κέρδισαν την εμφάνιση τους στην μεγάλη σκηνή.

Η σκυτάλη δόθηκε στην Μαρίζα Ρίζου, που ήρθε να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής αλλά και του Αλιάκμονα με την αστείρευτη ενέργεια της στη σκηνή!

Αμέσως μετά, το πολυπληθές κοινό, υποδέχτηκε τους Πυξ Λαξ που έστησαν επί σκηνής μια μοναδική γιορτή με ροκ ήχους και με ατελείωτο κέφι παρέσυραν όλο το κοινό να ταξιδέψει στην δική τους μαγική τροχιά!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να βγάλουμε τον πιο χαρούμενο εαυτό μας και να ζήσουμε μοναδικές μουσικές και όχι μόνο στιγμές!

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση

Δείτε φωτογραφίες από τις υπόλοιπες μέρες ΕΔΩ