4 ταινίες να δεις απόψε το βράδυ στην TV

Δυνατές ταινίες έχει το τηλεοπτικό πρόγραμμα απόψε το βράδυ στην οθόνη της τηλεόρασής σου. Απόλαυσε σινεμά στη βεράντα ή το σαλόνι σου απόψε αν μείνεις μέσα:

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (2013) σε σκηνοθεσία Τζάστιν Ζάκ

Έπειτα από δέκα χρόνια η Έλι επιστρέφει στο σπίτι της στο Κονέκτικατ για πρώτη φορά από τότε που χώρισε με τον άντρα της Ντον, ο οποίος ζει με την καλύτερή της φίλη. Αιτία της επιστροφής είναι ο γάμος του υιοθετημένου γιου τους, Αλεχάντρο. Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν ο Αλεχάντρο τους ενημερώνει ότι η βιολογική του μητέρα θα έρθει στο γάμο, η οποία -λόγω των αυστηρών θρησκευτικών της πεποιθήσεων- δεν γνωρίζει ότι η Έλι και ο Ντον έχουν πάρει διαζύγιο. Τους παρακαλεί να προσποιηθούν το ευτυχισμένο ζευγάρι και ακολουθούν διάφορα κωμικοτραγικά περιστατικά, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν τα δικά τους προβλήματα. Η κόρη τους Λάιλα έχει δυσκολίες στον δικό της γάμο, ενώ ο γιος τους Τζάρεντ ερωτεύεται την όμορφη και σέξι αδελφή του Αλεχάντρο.

*Σάββατο 10/8, στις 22.00, στην ΕΡΤ2

ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΕΣ MEDIANERAS/ SIDEWALLS (2012) σε σκηνοθεσία Γκουστάβο Ταρέτο 

Δραματική κωμωδία, συμπαραγωγής Αργεντινής- Ισπανίας- Γερμανίας, 2012. Η Μαριάννα και ο Μαρτίν ζουν στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο του Μπουένος Αϊρες. Περνούν ο ένας δίπλα από τον άλλο καθημερινά, ψωνίζουν στα ίδια μαγαζιά, κολυμπούν στην ίδια πισίνα αλλά δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Ο Μαρτίν βγαίνει σπάνια από το σπίτι μετά τον χωρισμό του, ενώ η Μαριάννα δουλεύει ως αρχιτέκτονας και αισθάνεται ανίκανη να συνάψει οποιονδήποτε σοβαρό δεσμό, αφού βγαίνει από μία τετράχρονη σχέση.

*Σάββατο 10/8, στις 22.30, στην ΕΡΤ3

Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΖΚΑΜΠΑΝ (2004) σε σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν

Οι καλοκαιρινές διακοπές του Χάρι Πότερ στο σπίτι των αχώνευτων συγγενών του Ντάρσλι, είναι αβάσταχτες όσο ποτέ άλλοτε. Η απρόσμενη επίσκεψη της εκνευριστικής θείας Μαρτζ έχει αναπάντεχη κατάληξη καθώς, σε μια ξαφνική έκρηξη οργής, ο Χάρι Πότερ χρησιμοποιεί τις μαγικές του δυνάμεις για να την… φουσκώσει σαν μπαλόνι και να την εκτοξεύσει στον ουρανό! Όμως ο όρκος που έχει δώσει στο Χόγκουαρτς είναι σαφής: ένας μάγος δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές του δυνάμεις στον πραγματικό κόσμο.

*Σάββατο 11/8, στις 21.00, στο STAR

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ (2007) σε σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ

Ο ερχομός της ατίθασης Ρέιτσελ στο σπίτι της αυταρχικής γιαγιάς της, από την Καλιφόρνια κάπου στο Αϊντάχο, δεν καθησυχάζει την αλκοολική μητέρα της. Η Ρέιτσελ αναστατώνει την κλειστή κοινωνία και αποκαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό που φέρνει τις τρεις γυναίκες αντιμέτωπες με τις προσωπικές τους ευθύνες.

*Σάββατο 11/8, στις 22.00, στο OPEN