Τέλος το “μπλόκο” στη σελίδα του Αρκά – Κανονικά οι δημοσιεύσεις

Δεν ισχύει πλέον το «μπλόκο» του Facebook στη σελίδα του Αρκά, με τον σκιτσογράφο να περνά στην αντεπίθεση με δύο νέες αναρτήσεις.

«Πήραμε χάρη! Η ποινή μας μειώθηκε, δεν ξέρουμε γιατί. Ίσως λόγω του νέου ποινικού νόμου. Συνεχίζουμε κανονικά τις δημοσιεύσεις». Αυτό επισημαίνεται μεταξύ άλλων από τους διαχειριστές της σελίδας του Αρκά, οι οποίοι ευχαριστούν και «όλους τους φίλους για τη συμπαράσταση».

Υπενθυμίζεται ότι το Facebook είχε «μπλοκάρει» για μια εβδομάδα τη σελίδα του γνωστού σκιτσογράφου. Είχαν προηγηθεί οι συνεχείς αναφορές χρηστών, οι οποίοι εξέφραζαν την ενόχλησή τους για το περιεχόμενο σκίτσων που δημοσιεύονταν. Το «μπλόκο» στη σελίδα προκάλεσε σάλο, με πλήθος κόσμου να σπεύδει να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Αρκά. Για την απαγόρευση που επιβλήθηκε από το Facebook οι υπεύθυνοι της σελίδας είχαν αναρτήσει το ακόλουθο κείμενο-απάντηση του σκιτσογράφου:

Τελικά, η απαγόρευση δημοσιεύσεων στη σελίδα σταμάτησε πριν από τη συμπλήρωση των 7 ημερών, με τον Αρκά να περνά στην αντεπίθεση και να δημοσιεύει τα παρακάτω σκίτσα: