5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση αν μείνεις σπίτι

Δραματική περιπέτεια-γουέστερν, κωμωδία, ρομαντική κωμωδία; Δες τι επιλογές έχεις απόψε στην τηλεόραση και απόλαυσε σινεμά στο σαλόνι σου:

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ / EL ARDOR (2014) σε σκηνοθεσία Πάμπλο Φέντρικ

Ο Κάι είναι ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος φαίνεται να έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή στη ζούγκλα. Μια μέρα, όπως περπατάει στο φυσικό του περιβάλλον συναντά ένα μικρό ράντσο καπνού. Εκεί γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του Ζουάο και την πανέμορφη κόρη του Βάνια. Την ίδια νύχτα, γίνεται επίθεση στο ράντσο. Οι εισβολείς σκοτώνουν τον Ζουάο και απάγουν βίαια την κόρη του. Η Βάνια είναι απελπισμένη, αδυνατώντας να ξεπεράσει την άγρια δολοφονία του πατέρα της. Ο Κάι παραμένει κρυμμένος και βάζει σκοπό να βρει τους απαγωγείς και να σώσει τη Βάνια.

Παίζουν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Άλις Μπράγκα, Χόρχε Σεσάν, Τσίκο Ντίαζ, Χουλιάν Τέλο, Ιβάν Στέινχαρντ, Κλαούντιο ΤολκασίρΣενάριο: Πάμπλο Φέντρικ

*ΕΡΤ2, στις 23.00

ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΠΑΝΤΑ / LA CORRISPONDENZA (2016) σε σκηνοθεσία  Giuseppe Tornatore

Η Εϊμι, μια φοιτήτρια διδακτορικού, ρισκάρει επανειλημμένως τη ζωή της καθώς εργάζεται ως κασκαντέρ. Επηρεασμένη από συντριπτικές ενοχές για ένα τραγικό περιστατικό του παρελθόντος και χωρίς πραγματική επιθυμία για τον ίδιο τον κίνδυνο, αρχίζει να συμφιλιώνεται με το παρελθόν, το παρόν και τις αντιξοότητες της ζωής μέσα από τη σχέση της με τον Εντ, έναν μεγαλύτερο σε ηλικία καθηγητή αστροφυσικής. Η σχέση αυτή θα παραμείνει, παράδοξα αλλά και ρομαντικά, αναλλοίωτη και μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Εντ.

Παίζουν: Jeremy Irons, Olga Kurylenko, Simon Johns

*ΕΡΤ 3, στις 23.00

THE HANGOVER PART III (2013) σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς 

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τις τελευταίες περιπέτειες της παλιοπαρέας. Ο Φιλ, ο Στου, και ο Νταγκ ζουν ήσυχα με τις οικογένειές τους. Τα σημάδια των περιπετειών τους είναι πια καλά κρυμμένα έως και εξαφανισμένα, τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ, από τα οικογενειακά άλμπουμ λείπουν όλες οι ένοχες φωτογραφίες και ο Mr. Τσόου, η πηγή των δεινών τους, βρίσκεται πλέον σε φυλακή της Ταϊλάνδης. Οι τρεις φίλοι ζουν μακριά από τις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας ή της Μπανγκόκ και μακριά από μπελάδες. Οι τρεις, γιατί ο τέταρτος της παρέας, ο Άλαν αναζητά ακόμα μάταια σκοπό στη ζωή του. Έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και έχει αφήσει τις φυσικές του παρορμήσεις ελεύθερες γεγονός, που πρακτικά σημαίνει παντελής έλλειψη αυτοπεριορισμού, κριτικής σκέψης, αποδεκτής κοινωνικής συμπεριφοράς! Μόνο που σύντομα θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια των κολλητών του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του…

Παίζουν:Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζάστιν Μπάρθα, Τζον Γκούντμαν, Κεν Τζεν

*STAR, στις 21.00

Το Κλαμπ των Χωρισμένων Γυναικών (1996) σε σκηνοθεσία Χιου Γουίλσον

Η Μπρέντα, η Ελίζ και η Άνι μόλις συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στην κηδεία μιας κοινής φίλης τους. Και μόλις αντιλήφθηκαν πως έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους: και οι τρεις είναι χωρισμένες καθώς οι σύζυγοί τους τις παράτησαν για να παντρευτούν γυναίκες αρκετά πιο νεαρές απ’ αυτές! Απογοητευμένες αλλά και φανερά εξοργισμένες, αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα ιδιοφυές σχέδιο ώστε να εκδικηθούν τους πρώην συζύγους τους.

Παίζουν: Μπέτι Μίντλερ, Γκόλντι Χόουν, Νταϊάν Κίτον, Μάγκι Σμιθ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

*ΣΚΑΪ, στις 21.50

ΞΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ / ANALYSE THAT (2002) σε σκηνοθεσία Χάρολντ Ράμις

Το αφεντικό της Μαφίας, ο Πολ Βίτι, κοντεύει πια να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές του Σινγκ Σινγκ, αλλά οι πράκτορες του FBI, που τον παρακολουθούν από κρυφές κάμερες, είναι ολότελα μπερδεμένοι! Μέρα με τη μέρα, καθώς τον παρακολουθούν να περπατά μέσα στο κελί του βουτηγμένος σε απραξία στα όρια της μελαγχολίας, τον βλέπουν έκπληκτοι να ερμηνεύει ξαφνικά αποσπάσματα από το πασίγνωστο μιούζικαλ West Side Story. Μήπως ο Βίτι έχει πάθει νευρική κρίση εξαιτίας κάποιων πρόσφατων απειλών εναντίον της ζωής του; Πρόκειται για την ξεκαρδιστική συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας «Ανάλυσέ το», με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Μπίλι Κρίσταλ να επιστρέφουν στους ρόλους του μαφιόζου και του ψυχιάτρου, με εμφανή την εξαιρετική χημεία που μοιράζονται οι δύο πρωταγωνιστές την οποία αποδεικνύουν με τις υπέροχες ατάκες που ανταλλάζουν μεταξύ τους.

Παίζουν: Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow

*OPEN, στις 22.00