Εμφάνιση του Ν.Ο.Κ. γεμάτη υποσχέσεις στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Β’ φάση της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, για παιδιά ηλικιών 12-14 ετών, το Σαββατοκύριακο 31/8 και 1/9, στο Μαυροχώρι.

Με τη συμμετοχή 250 περίπου αθλητών κι αθλητριών από 20 σωματεία όλης της Ελλάδας, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς έδειξε πως και παρόν έχει, αλλά και μέλλον!!! Ο ιστορικός Όμιλος συμμετείχε με 24 αθλητές κι αθλήτριες, με μια από τις πολυπληθέστερες αποστολές που συμμετείχαν στους αγώνες. Ο Ν.Ο.Κ. κατέκτησε 1 ασημένιο (στο αγώνισμα του τετραπλού αρχαρίων παίδων με τους Καπετανόπουλο Χρήστο, Κουμπάνη Ιωάννη-Λυμπέρη, Γεωργίου Γιώργο και Σολωμίδη Κωνσταντίνο όπου το χρυσό χάθηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου, σε μια κούρσα που έσπασαν καρδιές με την εξέλιξή της) κι 1 χάλκινο μετάλλιο (στο αγώνισμα του σκιφ αρχαρίων παίδων 12 ετών, με τον Φωτιάδη Πάνο), με πολλά πληρώματά του να βρίσκονται μια ανάσα επίσης από ένα μετάλλιο. Η εμφάνιση όλων των παιδιών ήταν αξιοπρεπέστατη, η ομάδα έδειξε πως είναι πραγματικά ομάδα, το πνεύμα συνεργασίας, αλληλοβοήθειας κι αλληλοστήριξης υπήρχε σε μέγιστο βαθμό, και όλα αυτά συντελούν στην αισιοδοξία πως το μέλλον πραγματικά τους ανήκει και θα είναι λαμπρό.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν οι εξής:

Σκιφ αρχαρίων κορασίδων: Μακροζήση Ελεονόρα, Νάτσιουλα Ελένη

Διπλό αρχαρίων κορασίδων: Μόσχου Ιωάννα, Αβραμίδου Πηνελόπη

Διπλό αρχαρίων παίδων: Ζγκάφας Γιώργος, Μιχαλίτσης Νίκος

Διπλό αρχαρίων παίδων: Τογκαρίδης Λουκάς, Μαζγαλτζίδης Στάθης

Σκιφ αρχαρίων παίδων 12 ετών: Φωτιάδης Πάνος

Σκιφ αρχαρίων παίδων 12 ετών: Χασιώτης Νίκος

Διπλό αρχαρίων παίδων 12 ετών: Ραπτόπουλος Ανδρέας, Γαβριήλ Σταύρος

Διπλό αρχαρίων κορασίδων 12 ετών: Τοκατλίδου Αθηνά, Παραρά Ζωή

Τετραπλό αρχαρίων κορασίδων: Ζήνδρου Ράνια, Γιαννηκότσιου Θωμαή, Ζαραμπούκα Δήμητρα, Βασιλειάδου Αγγελική

Τετραπλό αρχαρίων παίδων: Καπετανόπουλος Χρήστος, Κουμπάνης Ιωάννης-Λυμπέρης, Γεωργίου Γιώργος, Σολωμίδης Κωνσταντίνος

Η διοίκηση του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και τίμησαν με την εμφάνισή τους τον Όμιλο, και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία, καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στο σχολείο που αρχίζει σε λίγες μέρες. Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονήτρια της ακαδημίας κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα, η οποία συνέβαλε στο να βρεθεί η ομάδα στο επίπεδο που όλοι θαύμασαν το Σαββατοκύριακο των αγώνων.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για την ομάδα, οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργανώνει ο Ν.Ο.Κ. την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στον κωπηλατικό στίβο του ΔΗ.ΝΑ.Κ.