4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δραματική κομεντί, περιπέτεια, δράση ή αγωνία; Έχεις τέσσερις επιλογές να απολαύσεις στην τηλεόραση σου αν μείνεις σπίτι.

Λευκή νύχτα γάμου (2008) σε σκηνοθεσία Μπαλτάσαρ Κορμακούρ

Σε ένα απομακρυσμένο ισλανδικό νησί, ο Γιον, πρώην καθηγητής πανεπιστημίου, και η Θόρα, ετοιμάζονται να παντρευτούν. Κανονικά, μία μέρα πριν από το γάμο τους, όλοι θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένοι. Όμως, δυστυχώς, υπάρχουν μερικά προβληματάκια. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι γονείς του Γιον μάλλον έχασαν το δρόμο για το γάμο, ούτε ότι η μητέρα της Θόρα είναι το πρότυπο της κακιάς πεθεράς. Δεν είναι καν η μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους δύο, ούτε ότι ο Γιον χρωστάει χρήματα στους γονείς της Θόρα. Όχι, είναι κάτι άλλο, πολύ πιο σοβαρό… Βλέπετε, ο Γιον υπήρξε παντρεμένος και, μάλιστα, ήταν ακόμα όταν γνώρισε τη Θόρα, ως φοιτήτριά του στο πανεπιστήμιο.

Παίζουν: Χίλμιρ Σνάερ Γκούντνασον, Μάργκρετ Βιλαλμοντότιρ, Λόφι Ελιασντότιρ.

*ΕΡΤ2, στις 23:00

Wanted (2008) σε σκηνοθεσία Τιμούρ Μπεκμαμπέτωφ

Ο συνεσταλμένος 25χρονος υπάλληλος Γουέσλι Γκίμπσον ζει μια μονότονη, ρουτινιάρικη ζωή. Η γνωριμία του με τη μυστηριώδη Φοξ και η αποκάλυψη στοιχείων για τον πραγματικό του πατέρα θα τον οδηγήσουν ως την Αδελφότητα, μια μυστική οργάνωση που θα τον μεταμορφώσει σε φονική μηχανή.

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Μακ Αβόι, Τέρενς Σταμπ.

*STAR, στις 21:00

Στα Όρια του Αύριο (2014) σε σκηνοθεσία Ντάγκ Λίμαν 

Πολεμώντας στις ακτές της Γαλλίας ενάντια σε εξωγήινους, ένας στρατιώτης σκοτώνεται στην πρώτη του μάχη. Γυρίζει όμως ξανά και ξανά πίσω στο χρόνο ξαναζώντας την ίδια ημέρα και προσπαθώντας να εκπαιδευτεί όσο καλύτερα μπορεί για να αλλάξει τη μοίρα του.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Έμιλι Μπλαντ, Μπιλ Πάξτον, Μπρένταν Γκλίσον, Τζόνας Άρμστρονγκ.

*OPEN, στις 22:00

War (2007) σε σκηνοθεσία Φίλιπ Άτγουελ

Πριν από τρία χρόνια, ο Ρογκ, διαβόητος επαγγελματίας δολοφόνος, είχε σκοτώσει τον πράκτορα του FBI Τομ Λόουν και την οικογένειά του. Από τότε, η εκδίκηση έγινε εμμονή για τον Τζακ Κρόφορντ, πρώην συνάδελφο του Λόουν, που ορκίστηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να εντοπίσει και να δολοφονήσει τον Ρογκ. Η επανεμφάνιση του Ρογκ στο Σαν Φρανσίσκο σηματοδοτεί και την έναρξη ενός πολέμου ανάμεσα στην ιαπωνική και την κινέζικη μαφία.

Παίζουν:Τζετ Λι, Τζέισον Στέιθαμ, Ναντίν Βελάσκεθ, Λουίς Γκουζμάν, Ντέβον Αόκι, Ρίο Ισιμπάσι

*ΣΚΑΙ, στις 21:50