7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση αν μείνεις σπίτι

Επτά διαφορετικές επιλογές έχει απόψε το cine – βράδυ του Σαββάτου στην τηλεόρασή σου. Απόλαυσε σινεμά στο σαλόνι ή το μπαλκόνι σου αν μείνεις σπίτι μέσα από τις παρακάτω επιλογές:

Ξαναβρίσκοντας τη Μαγεία (2012) σε σκηνοθεσία Rob Reiner

Μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο διάσημος συγγραφέας Monte Wildhorn σταματά να γράφει και ξεκινά το ποτό. Μετακομίζει σε ένα ερημικό σπίτι, όπου συναντά τη γειτόνισσά του, Charlotte O’Neil και τις κόρες της, που θα αλλάξουν τη ζωή του.

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Βιρτζίνια Μάντσεν, Μαντελάιν Κάρολ

*Μακεδονία TV , 21:00

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΡΝΤΕΚΑΪ» (2015) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κόεπ

O ανέμελος αλλά δαιμόνιος Τσαρλς Μόρντεκαϊ είναι ένας έμπορος Τέχνης, που συνήθως εμπλέκεται σε μικροαπατεωνιές. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υδρόγειο, οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, ενώ καταδιώκεται από Ρώσους, Βρετανούς κατάσκοπους, έναν διεθνή τρομοκράτη, αλλά και τη γυναίκα του. Αποστολή του, να ανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα που φημολογείται ότι περιέχει μυστικά για τον χαμένο χρυσό των Ναζί. Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Πολ Μπέτανι, Ολίβια Μαν.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 7/9, στις 22:00

«OMAMAMIA» (2012) σε σκηνοθεσία Tomy Wigand

Λίγο πριν μπει στον Οίκο Ευγηρίας, για να περάσει τα τελευταία της χρόνια, η Μαργαρίτα, επιθυμεί να επισκεφτεί την Ρώμη και να δει τον Πάπα από κοντά. Οι περιπέτειες που συναντά στο ταξίδι της είναι αναρίθμητες, καθώς, γνωρίζει αναπάντεχα έναν γοητευτικό άντρα, μαθαίνει ότι η εγγονή της δουλεύει σε μπαρ τα βράδια-πράγμα που το έκρυβε από όλους- και, φυσικά, προσπαθεί να διαλύσει τις αδικαιολόγητες φοβίες της κόρης της. Στο τέλος, η Μαργαρίτα, καταφέρνει να συναντήσει τον Πάπα, παρά τις τραγελαφικές αναποδιές. Παίζουν: Marianne Sägebrecht, Annette Frier, Miriam Stein, Giancarlo Giannini

*ΕΡΤ3, Σάββατο 7/9, στις 22:30

«Πώς να κάνετε έρωτα σαν εγγλέζος» (2014) σε σκηνοθεσία Τομ Βον

Ο Ρίτσαρντ Χεγκ είναι ένας διακεκριμένος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, που απολαμβάνει όχι μόνο τον σεβασμό της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και τον θαυμασμό των γυναικών, αφού παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Έτσι, την ημέρα ο λόγος του συναρπάζει μέσα στα αμφιθέατρα των φοιτητών, ενώ τις νύχτες φροντίζει να περνά αξέχαστες στιγμές με αιθέριες υπάρξεις. Οι ερωτικές του περιπέτειες όμως δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια να νιώσει την ωριμότητα της ηλικίας του. Τα πράγματα, μάλιστα, μπερδεύονται ακόμα περισσότερο, όταν κάποια στιγμή μπουν στη ζωή του δύο γοητευτικές ετεροθαλείς αδελφές, αλλά και ένα μωράκι, που θα κάνει την κατάσταση ακόμα πιο χαοτική. Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα, Μπεν ΜακΚένζι, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ.

*Alpha, Σάββατο 7/9, στις 23:00

«Αληθινά Ψέματα» (1994) σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον

Ο Χάρι Τάσκερ, ένας φαινομενικά φιλήσυχος πωλητής κομπιούτερ, είναι στην πραγματικότητα μυστικός πράκτορας.Η σύζυγός του, Χέλεν, δεν υποψιάζεται ότι όταν ο Χάρι λείπει σε διάφορα συνέδρια, διεκπεραιώνει τις πιο επικίνδυνες και δύσκολες αποστολές. Όμως, κάποια στιγμή, τα πράγματα παίρνουν παράξενη τροπή όταν ο Χάρι αρχίζει να υποψιάζεται πως η Χέλεν τον απατά. Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τομ Άρνολντ, Μπιλ Πάξτον, Τία Καρέρε, Τσάρλτον Ίστον.

*Star, Σάββατο 7/9, στις 23:10

«H ζωή όπως την ξέρουμε» (2010) σε σκηνοθεσία Γκρέγκ Μπερλάντι

Η Χόλι είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Μέσερ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη. Παίζουν:Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Alexis Clagett.

*Open, Σάββατο 7/9, στις 22:00

«Ένας για όλες» (2007) σε σκηνοθεσία Μαρκ Χέλφρις

Όταν ο 10χρονος Charlie Logan έπαιζε μπουκάλα και αρνήθηκε να φιλήσει ένα κορίτσι, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα του έριχνε κατάρα. 25 χρόνια μετά, ο Charlie είναι ένας πετυχημένος δικηγόρος, που κάθε φορά που κοιμάται με μια γυναίκα, αυτή βρίσκει την αληθινή αγάπη στον επόμενο. Η φήμη του σύντομα θα γίνει γνωστή και πολλές γυναίκες θα τον πλησιάσουν για να τις.. βοηθήσει να βρουν την αγάπη. Όταν λοιπόν ο Charlie ερωτευτεί την αξιολάτρευτη Cam, φοβούμενος μη τη χάσει κι αυτή, θα προσπαθήσει να λύσει την κατάρα. Παίζουν: Τζέσικα Άλμπα, Ντέιν Κουκ, Κόνορ Πράις, Σέλαν Σίμονς, Νταν Φόγκλερ.

*ANT1, Σάββατο 7/9, στις 23.00