3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Με τα ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια να έχουν κάνει έναρξη σεζόν, ο χώρος για τις ταινίες σταδιακά μειώνεται. Κάπως έτσι θα είναι η χειμερινή μας τηλεοπτική πραγματικότητα, αλλά πάντα θα υπάρχουν ορισμένες σινέ – επιλογές.

«X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» (2014) σε σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι έχουν στην υπηρεσία τους τους Φύλακες, πανίσχυρα γιγαντιαία ρομπότ, που έχουν εξολοθρεύσει τους περισσότερους μεταλλαγμένους, αλλά και τους ανθρώπους υποστηρικτές τους. Ο καθηγητής Τσαρλς Εξέβιερ και ο Μαγκνίτο θα προσπαθήσουν από κοινού να σώσουν τους μεταλλαγμένους από την πλήρη εξαφάνιση, καθώς φονικές στρατιές των ρομπότ τους καταδιώκουν ανηλεώς. Μοναδική ελπίδα τους είναι ο Γουλβερίν, ο οποίος χάρη στην ικανότητα αυτο-ίασης, που διαθέτει είναι ο μοναδικός, που μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και ν’ αλλάξει την ιστορία…

Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Τζέιμς Μακ Αβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Πάτρικ Στιούαρτ, Χάλι Μπέρι, Άννα Πάκουϊν.

*STAR, Τρίτη 10/9, στις 21.00

«Ο Άλλος» (2008) σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Έιρ

Βασισμένη στο διήγημα του Μπέρνχαρντ Σλινκ, η ταινία Ο ΑΛΛΟΣ μιλά για την ιστορία του Πίτερ (Λίαμ Νίσον) που χάνει τη γυναίκα του Λίζα (Λόρα Λίνεϊ) όταν ανακαλύπτει ότι εκείνη για καιρό λαμβάνει e-mails και μηνύματα στο κινητό της από έναν άγνωστο άντρα. Κόντρα στη συμβουλή της κόρης του, Άμπιγκεϊλ (Ρομόλα Γκαράι), με μοναδικό σκοπό να πάρει εκδίκηση, ο πληγωμένος Πίτερ πηγαίνει στο Μιλάνο για να βρει τον μυστηριώδη Ραλφ (Αντόνιο Μπαντέρας) και να ανακαλύψει την αλήθεια για το δεύτερο άντρα στη ζωή της γυναίκας του.

*OPEN, Τρίτη 10/9, στις 21.00

Βίαιη Δικαιοσύνη (2016) σε σκηνοθεσία Ζαν-Φρανσουά Ρισέ

Ένας πρώην κατάδικος συναντά ξανά έπειτα από καιρό τη 17χρονη κόρη του και προσπαθεί να την προστατεύσει από τους εμπόρους ναρκωτικών που την καταδιώκουν για να τη σκοτώσουν.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Ντιέγκο Λούνα, Γουίλιαμ Μέισι, Έριν Μοριάρτι

*OPEN, Τρίτη 10/9, στις 23.00