3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Παρασκευή, τέλος εργάσιμης εβδομάδας και ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις μπροστά στη μικρή σου οθόνη:

«Ο κύκλος του Mobius» (2013) σε σκηνοθεσία Ερίκ Ροσάν

O Γκριγκόρι Λιουμπόφ, γνωστός και ως Μόιζ, είναι ένας Ρώσος πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών με βάση το Μονακό, από όπου παρακολουθεί τις δραστηριότητες ενός Ρώσου μεγιστάνα με ύποπτες κινήσεις.. Η Γαλλοαμερικανίδα Άλις, που είναι μεγαλοφυία στα Οικονομικά, έχει προσληφθεί μυστικά για την ίδια αποστολή. Με την υποψία ότι η Άλις μπορεί να τους προδώσει, ο Γκριγκόρι παραβιάζει τον χρυσό κανόνα και έρχεται σε επαφή μαζί της. Ένα απαγορευμένο πάθος θα δημιουργηθεί μεταξύ τους και, αναπόφευκτα, θα πυροδοτήσει την καταστροφή τους.

Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Τιμ Ροθ, Εμιλί Nτεκέν Μπράνκα Κάτιτς, Τζον Λιντς, Γουέντελ Πιρς.

*ΕΡΤ2, Παρασκευή 13/9, στις 23.00

«Νώε για μία εβδομάδα» (2007) σε σκηνοθεσία Τομ Σάντιακ

Από τηλεοπτικό αστέρι σε κανάλι του Μπάφαλο, ο Έβαν Μπάξτερ βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ως νεοεκλεγείς βουλευτής στο Κογκρέσο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Για τον ήρωας μας όμως είναι άλλα τα σχέδια του Θεού, ο οποίος του δίνει εντολή να φτιάξει μια κιβωτό! Η οικογένεια του Έβαν μένει εμβρόντητη μπροστά στην αποστολή του, αλλά ο ίδιος, ξεπερνώντας την αρχική του δυσπιστία, νιώθει υποχρεωμένος να τη φέρει σε πέρας με όποιο κόστος, προσπαθώντας να σώσει όχι μόνο τη χώρα του, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Στιβ Καρέλ, Τζον Γκούντμαν, Τζίμι Μπένετ, Λόρεν Γκράχαμ, Γουάντα Σάικς, Τζόνι Σίμονς.

*STAR, Παρασκευή 13/9, στις 21.00

«Ας γίνουμε μπάτσοι» (2014) σε σκηνοθεσία Λουκ Γκρίνφιλντ

Δύο φιλαράκια ντύνονται αστυνομικοί για ένα μπαλ μασκέ πάρτι και προκαλούν εντύπωση στη γειτονιά. Όταν όμως αυτοί οι ψεύτικοι “ήρωες” μπλέκονται στο πραγματικό κόσμο των μαφιόζων και των διεφθαρμένων μπάτσων, πρέπει να σκεφτούν αν θα συνεχίσουν να φορούν τις στολές τους!

Παίζουν: Τζέικ Τζόνσον, Ντέιμον Ουέγιανς Τζούνιορ κ.α.

*OPEN, Παρασκευή 13/9, στις 22.50