Καστοριά: Το αυτοκίνητο που ρίζωσε στη Μητροπόλεως

Τι σαν υπάρχει πυροσβεστικός κρουνός, τι σαν υπάρχει απαγορευτική πινακίδα στάθμευσής, τι σαν βρίσκεται πάνω στην στροφή. Το παρκαρισμένο εδώ και χρόνια αυτοκίνητο, έχει αφεθεί από τον ιδιοκτήτη του στη μοίρα του, να “ριζώνει” στη γωνιά του παλιού δημαρχείου.

Το παρατημένο αυτοκίνητο εκτός που αποτελεί εστία κινδύνου, ακόμη και μόλυνσης, επιπλέον είναι μια ακαλαίσθητη εικόνα και δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένα τουριστικό λεωφορείο, “κόλλησε” στην συγκεκριμένη στροφή για καμιά ώρα, ανήμερα του Πάσχα,  προκαλώντας εκνευρισμό στους επιβάτες-τουρίστες, οι οποίοι ανυπομονούσαν να συνεχιστεί η περιήγηση τους στην όμορφη πόλη μας.

Η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας, είναι οι ευχαριστημένοι τουρίστες. Η καλύτερη διαφήμιση είναι “από στόμα σε στόμα”.

Η δημοτική αρχή έχει αλλάξει και περιμένουμε πολλά από αυτήν. Ας ελπίσουμε ότι στις 110 ημέρες, δεν θα αφήσουμε άλλους τουρίστες να φύγουν από την πόλη μας.. δυσαρεστημένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Τουριστικό λεωφορείο μπλόκαρε λόγω εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου

Πώς τόλμησε να φρακάρει το Τουριστικό λεωφορείο στην Μητροπόλεως;

Καστοριά:Τουριστικό λεωφορείο μπλόκαρε λόγω εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου

Πώς τόλμησε να φρακάρει το Τουριστικό λεωφορείο στην Μητροπόλεως;