Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται νεαρός που δεν έβαλε ζακέτα

Στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα πουντιάσματος διακομίστηκε ένας 25χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες βγήκε χθες από το σπίτι χωρίς να φορέσει ζακέτα.

Όπως αναφέρουν φίλοι της οικογένειας, ο νεαρός φέρεται να εγκατέλειψε χθες το απόγευμα το πατρικό του προκειμένου να συναντηθεί με φίλους, ξεχνώντας όμως να πάρει μαζί του κάτι πιο βαρύ, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να συμβεί το μοιραίο.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση η μητέρα του 25χρονου, η οποία μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο όπου ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

«Δεν ήταν από κείνα τα παιδιά που φεύγουν χωρίς ζακέτα. Πάντα έριχνε κάτι πάνω του, ένα ψιλό πουλοβεράκι, ένα αντιανεμικό, ακόμα και χωρίς να του το θυμίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε.»

Ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό εξέδωσε και η Ένωση Ελληνίδων Μανάδων στην οποία αναφέρει: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτές τις μέρες λόγω της εναλλαγής του καιρού θερίζουν τα κρυολογήματα, σέρνονται πολλές ιώσεις και το πούντιασμα καραδοκεί. Υπενθυμίζουμε ότι η ζακέτα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για να μη θρηνούμε θύματα κάθε χρόνο τέτοια εποχή.»

Το παραπάνω είναι ένα  χιουμοριστικό κείμενο από την σελίδα toVatraxi