Συνελήφθη και αστυνομικός για την κλοπή των οργάνων από το ΔΗΝΑΚ

Συνελήφθησαν τρεις ενήλικες ημεδαποί που στη συνέχεια ομολόγησαν ότι διέπραξαν την κλοπή των οργάνων γυμναστικής (3 εργόμετρα και ένα στατικό ποδήλατο) από το ΔΗΝΑΚ του Δήμου Καστοριάς την περασμένη εβδομάδα.

Το ΔΗΝΑΚ διαθέτει κάμερες ασφαλείας τις οποίες αφού εισήλθαν στο χώρο από παράθυρο το οποίο ήταν ανοικτό σε ανάκλιση οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες, σκέπασαν με κοντάρια στο οποίο είχαν κρεμάσει πανί. Για κακή τους τύχη όμως κάποιο από αυτά έπεσε και τους αποκάλυψε.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο ένας εκ των δραστών είναι αστυνομικός (γνωστό Καστοριανό όνομα) και ο δεύτερος τέκνο πολύ γνωστής Καστοριανής οικογένειας (ο πατέρας του είναι πολύ γνωστός επίσης στην περιοχή).

Ο τρίτος της παρέας είναι βολιώτης και έχει απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν.

Οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο και σχηματίστηκε δικογραφία.

Η αξία των οργάνων δεν έχει διευκρινιστεί επ ακριβώς, αφού στην αρχή ειπώθηκε το ποσό των 7.000 €, μετά το ποσό έπεσε στις 5.000 και πολλοί λένε ότι το τελικό ποσό ίσως είναι ακόμη πιο χαμηλό.

Οι υπεύθυνοι του ΔΗΝΑΚ είχαν παραδώσει το υλικό των καμερών το οποίο και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης από την ασφάλεια Καστοριάς η οποία για μετρά ακόμη μια επιτυχία στο ιστορικό της.

oladeka