Ο Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για την ελληνική φέτα

«Πρωταγωνιστής» σε καμπάνια για την προώθηση της ελληνικής φέτας ΠΟΠ είναι ο διάσημος διάσημος Έλληνας μπασκετμπολίστας στις ΗΠΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία NOVACERT η οποία έχει αναλάβει την προώθηση της φέτας στις αγορές της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, των ΗΠΑ και του Καναδά.

Τα γυρίσματα για το διαφημιστικό σποτ έγιναν στην Άφυτο Χαλκιδικής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του halkidikinews.gr, o διάσημος μπασκετμπολίστας πήγε στην Άφυτο στις 30 Ιουνίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Επίσης, ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς θα παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν του ελληνικού τουρισμού, για τη σεζόν 2018, μετά από πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού και θα εμφανίζεται στα spot καλώντας το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Ο κορυφαίος αθλητής πόζαρε για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ για τη φέτα, έξω από το παραδοσιακό κτίριο Αλέτρα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αφύτου. Το σενάριο του γυρίσματος ήθελε τον Γιάννη να διαφημίζει την φέτα, ως ελληνικό προϊόν.

insider.gr